Рецепт ПП оладки фото

ПП оладки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
ПП рецепти
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Чи знаєте ви що таке"ПП оладки? " правильно, це оладки, призначені для правильного харчування. Пропоную оладки з кабачків, з максимальним вмістом корисних інгредієнтів.

Опис приготування:

Якщо ви прагнете до правильного харчування та здорового раціону, то цей рецепт точно для вас, так як в рецепті використані виключно корисні продукти, цього ж сприяло додавання безглютенової рисової муки і свіжої зелені базиліка. Це дуже просто, швидко і смачно, дивіться покроковий рецепт і повторюйте разом зі мною. Смачного, здоров'я і красивої фігури!

  • Кабачок - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рисове борошно - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Зелень базиліка - 20 грам (або будь-яка інша зелень)
  • Крем - 2 Ст. Ложки (для подачі, з низьким відсотком жирності)
пП оладки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
пП оладки - фото крок 2
Кабачок помийте, очистіть від шкірки і насіння, (якщо кабачок молодий, то можна залишити і шкірку і насіння), натріть на тертці, відіжміть зайву рідину.
пП оладки - фото крок 3
Вбийте яйце, сіль за смаком.
пП оладки - фото крок 4
Додайте 2 столові лужки рисової муки.
пП оладки - фото крок 5
Подрібніть базилік і теж додайте в тісто, добре розмішайте.
пП оладки - фото крок 6
Смажте оладки на сковороді з непрігораемой покриттям з мінімальним додаванням рослинної олії, з двох боків.
пП оладки - фото крок 7
Подавайте оладки зі сметаною, це дуже смачно! Особливу нотку додав свіжий базилік, він надав"пп оладок" італійське"звучання" .

Схожі рецепти