Пісна пряник в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)
Любителям солодкого дуже рекомендую взяти на замітку цей простий рецепт пісної пряники в мультиварці "редмонд" з цукатами, сухофруктами і горіхами. Ситно, смачно, економно і без особливого клопоту.
1. Щоб пісна пряник в мультиварці "редмонд" в домашніх умовах вийшла ніжною і повітряної, потрібно зробити солодкий сироп. Для цього доведіть до кипіння воду і всипте цукор. Розмішайте до повного розчинення.
2. Додайте мед і рослинне масло. Все як слід перемішайте.
3. В окрему мисочку просійте борошно і розпушувач. Додайте какао.
4. До рідких інгредієнтів вводите сухі, поступово замішуючи однорідне тісто.
5. Для аромату ви можете використовувати в цей простий рецепт пісної пряники в мультиварці "редмонд" ванілін, цедру цитрусових, корицю, кардамон.
6. Горіхи подрібнити ножем, сухофрукти (в даному випадку це родзинки) промийте, обсушити. Додайте всі в тісто і ще раз перемішайте.
7. Чашу змастіть рослинною олією і присипте борошном.
8. Викладіть тісто, розрівняйте верх.
9. Встановіть режим "випічка" з 1 час.
10. Після завершення програми перевірте готовність і при необхідності залиште ще на підігріві.
11. Акуратно перекладіть пряник на тарілку і присипте цукровою пудрою. Трохи остудивши, можна подавати до столу.
Приємного чаювання!
- Вода - 250 мілілітрів
- Цукор - 150 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Сухофрукти і цукати - 100-150 грам
- Горіхи - 100 грам
- Борошно - 1.5-2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка (для прикраси при подачі)
2. Додайте мед і рослинне масло. Все як слід перемішайте.
3. В окрему мисочку просійте борошно і розпушувач. Додайте какао.
4. До рідких інгредієнтів вводите сухі, поступово замішуючи однорідне тісто.
5. Для аромату ви можете використовувати в цей простий рецепт пісної пряники в мультиварці "редмонд" ванілін, цедру цитрусових, корицю, кардамон.
6. Горіхи подрібнити ножем, сухофрукти (в даному випадку це родзинки) промийте, обсушити. Додайте всі в тісто і ще раз перемішайте.
7. Чашу змастіть рослинною олією і присипте борошном.
8. Викладіть тісто, розрівняйте верх.
9. Встановіть режим "випічка" з 1 час.
10. Після завершення програми перевірте готовність і при необхідності залиште ще на підігріві.
11. Акуратно перекладіть пряник на тарілку і присипте цукровою пудрою. Трохи остудивши, можна подавати до столу.
Приємного чаювання!