Рецепт Овочі по-корейськи фото

Овочі по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі
Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Якщо вам до душі азіатська кухня, проста в процесі, пікантна і смачна, тоді придивіться до цієї ідеї, як приготувати овочі по-корейськи. Чудова закуска або гарнір на швидку руку. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

В даному випадку використовується брокколі, але ви можете приготувати таким чином і інші овочі за смаком: стручковую фасоль, морква, огірок, шпинат або гриби, наприклад. Чудовий варіант без зайвого клопоту, який я раджу взяти на замітку.

  • Овочі - 300 грам (за смаком)
  • Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
  • Насіння кунжуту - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 грами
  • Часник - 2 зубчики
  • Пір'я зеленої цибулі - 1-3 штук
овочі по-корейськи - фото крок 1
1. Овочі вимийте і подрібніть.
овочі по-корейськи - фото крок 2
2. Надішліть в киплячу підсолену воду на пару хвилин, після перекладіть в крижану воду, щоб зупинити процес варіння.
овочі по-корейськи - фото крок 3
3. Паралельно очистіть і подрібніть часник, наріжте дрібно зелену цибулю.
овочі по-корейськи - фото крок 4
4. Брокколі обсушити і викладіть в глибоку миску. Додайте часник і цибулю.
овочі по-корейськи - фото крок 5
5. Всипте насіння кунжуту.
овочі по-корейськи - фото крок 6
6. Полийте кунжутним маслом.
овочі по-корейськи - фото крок 7
7. Додати сіль за смаком.
овочі по-корейськи - фото крок 8
8. Акуратно перемішайте і відразу подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти