Овочі по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.
Якщо вам до душі азіатська кухня, проста в процесі, пікантна і смачна, тоді придивіться до цієї ідеї, як приготувати овочі по-корейськи. Чудова закуска або гарнір на швидку руку. Запам'ятовуйте!
Опис приготування:
В даному випадку використовується брокколі, але ви можете приготувати таким чином і інші овочі за смаком: стручковую фасоль, морква, огірок, шпинат або гриби, наприклад. Чудовий варіант без зайвого клопоту, який я раджу взяти на замітку.
- Овочі - 300 грам (за смаком)
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
- Насіння кунжуту - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 грами
- Часник - 2 зубчики
- Пір'я зеленої цибулі - 1-3 штук
1. Овочі вимийте і подрібніть.
2. Надішліть в киплячу підсолену воду на пару хвилин, після перекладіть в крижану воду, щоб зупинити процес варіння.
3. Паралельно очистіть і подрібніть часник, наріжте дрібно зелену цибулю.
4. Брокколі обсушити і викладіть в глибоку миску. Додайте часник і цибулю.
5. Всипте насіння кунжуту.
6. Полийте кунжутним маслом.
7. Додати сіль за смаком.
8. Акуратно перемішайте і відразу подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!