Рецепт Овочі по-корейськи на зиму фото

Овочі по-корейськи на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 7 г. 0 хв.

Якщо ви любите пікантні овочеві закуски, тоді раджу обов'язково спробувати цей класний спосіб, як приготувати овочі по-корейськи на зиму. Це чудова заготовка, яка вам точно сподобається!

Опис приготування:

Ароматна і смачна закуска стане відмінним доповненням до основних страв. Сам процес нескладний і не займе багато часу. Використовувати можна не тільки баклажани, але і кабачки, наприклад, для різноманітності. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде закрити 1.5 L.

  • Баклажан - 1 кілограм
  • Морква - 300 грам
  • Цибуля - 300 грам
  • Часник - 2-5 зубчиків
  • Гострий перець - 1 штука
  • Оцет - 50 мілілітрів
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Спеції для моркви по-корейськи - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1.5 Ст. Ложки(+ для баклажанів)
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
овочі по-корейськи на зиму - фото крок 1
1. Вимийте баклажани, обсушити, видаліть хвостики і наріжте овочі тонкими смужками. Викладіть в глибоку миску, приправити сіллю (близько 1 ложки столової буде цілком достатньо), перемішайте і залиште на годинку приблизно.
овочі по-корейськи на зиму - фото крок 2
2. Моркву очистіть і натріть на тертці для моркви по-корейськи. Тонко наріжте цибулю і гострий перець.
овочі по-корейськи на зиму - фото крок 3
3. Баклажани промийте під проточною водою, обсушити і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажте на середньому вогні хвилин 10 до м'якості.
овочі по-корейськи на зиму - фото крок 4
4. З'єднайте з овочами і перемішайте акуратно.
овочі по-корейськи на зиму - фото крок 5
5. Додайте пропущений через прес часник, сіль, цукор, спеції і оцет. Перемішайте і приберіть в холодильник годин на 6.
овочі по-корейськи на зиму - фото крок 6
6. Розкладіть овочі по стерилізованим баночках, прикрийте кришками, встановіть в каструлю з водою. Простерилизуйте овочі хвилин 25-30, після закатати і укутайте до повного охолодження.

Схожі рецепти