Рецепт Омлет з цукіні фото

Омлет з цукіні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Яйця, Цукіні
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На сніданок, Ситний сніданок, Швидкий сніданок
Гарячі страви, Омлет

Омлет з цукіні - простий і швидкий в приготуванні, ситний і поживний сніданок. Влітку, в сезон цього овоча, рецепт омлету з цукіні виручає: мінімум інгредієнтів, 15 хвилин справи - і сніданок готовий!

Влітку в місті жити неможливо, тому ми з дітьми переїжджаємо жити на дачу, а чоловік катається туди-сюди: вранці на роботу в місто, ввечері на дачу. У нашій родині всі дуже люблять цукіні, вирощуємо в досить великих кількостях. Так ось влітку, коли живемо на дачі, Омлет з цукіні - мабуть, найпопулярніший сніданок. Неймовірно смачно: зриває з грядки достигли плід цукіні, береш куплений на ринку домашній сир, яйця… Омлет виходить фантастично ніжним і смачним, навіть діти лопають з величезним задоволенням.

Цікаво спробувати? Тоді розповідаю, як приготувати омлет з цукіні. Тільки відразу попереджаю - рецепт омлету з цукіні сам по собі гранично простий, і тому успіх страви залежить переважно від якості інгредієнтів. Чим свіже, смачніше будуть інгредієнти, тим смачніше вийде і омлетик.

Отже:

1. З кабачки srezaem kozhitsu, ріжемо овоч дрібними часточками або кубиками.

2. Дрібно нарізаємо зелень цибулі, кріп і листя м'яти.

3. Збиваємо яйця з двома столовими ложками води і сметани. Додаємо сіль і перець за смаком.

4. У сковороді на середньому вогні розігріваємо оливкове масло.

5. Викладаємо на сковороду цукіні і обсмажуємо 4-6 хвилин. Потім додаємо зелень і м'яту і перемішуємо інгредієнти.

6. Виливаємо приготовану яєчну суміш на сковороду.

7. Через пару хвилин посипаємо омлет сиром фета (при його відсутності додайте звичайний сир).

8. Зменшуємо температуру і смажимо омлет на слабкому вогні 7-8 хвилин (або поки він не стане золотистого кольору) із закритою кришкою.

9. Викладаємо готову страву на велику тарілку і нарізаємо шматочками.

Готово! Смачного!

  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Cukini - 2 штуки (невеликого розміру)
  • Яйця - 6 штук
  • Зелень лука, м'яти і кріп - 12 склянок (дрібно нарубані)
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - - За смаком
  • Вода - 2 Ст. Ложки
Влітку в місті жити неможливо, тому ми з дітьми переїжджаємо жити на дачу, а чоловік катається туди-сюди: вранці на роботу в місто, ввечері на дачу. У нашій родині всі дуже люблять цукіні, вирощуємо в досить великих кількостях. Так ось влітку, коли живемо на дачі, Омлет з цукіні - мабуть, найпопулярніший сніданок. Неймовірно смачно: зриває з грядки достигли плід цукіні, береш куплений на ринку домашній сир, яйця… Омлет виходить фантастично ніжним і смачним, навіть діти лопають з величезним задоволенням.

Цікаво спробувати? Тоді розповідаю, як приготувати омлет з цукіні. Тільки відразу попереджаю - рецепт омлету з цукіні сам по собі гранично простий, і тому успіх страви залежить переважно від якості інгредієнтів. Чим свіже, смачніше будуть інгредієнти, тим смачніше вийде і омлетик.

Отже:

1. З кабачки srezaem kozhitsu, ріжемо овоч дрібними часточками або кубиками.

2. Дрібно нарізаємо зелень цибулі, кріп і листя м'яти.

3. Збиваємо яйця з двома столовими ложками води і сметани. Додаємо сіль і перець за смаком.

4. У сковороді на середньому вогні розігріваємо оливкове масло.

5. Викладаємо на сковороду цукіні і обсмажуємо 4-6 хвилин. Потім додаємо зелень і м'яту і перемішуємо інгредієнти.

6. Виливаємо приготовану яєчну суміш на сковороду.

7. Через пару хвилин посипаємо омлет сиром фета (при його відсутності додайте звичайний сир).

8. Зменшуємо температуру і смажимо омлет на слабкому вогні 7-8 хвилин (або поки він не стане золотистого кольору) із закритою кришкою.

9. Викладаємо готову страву на велику тарілку і нарізаємо шматочками.

Готово! Смачного!

Схожі рецепти