Огірочки по-Бендерський
(покроковий рецепт з фото)
Огірочки в нашому рецепті не зовсім огірочки - це м'ясні рулети, фаршировані сиром і маринованими огірочками. Ця страва готують в молдавському місті Бендери. Звідси і назва.
Молдавський рецепт м'ясних рулетів. Відбийте шматки свинини і викладіть на них начинку з тертого сиру і шматочків маринованого огірочка. Поверніть рулет, заколіть зубочисткою і обваляйте в клярі з молока, яєць і борошна. Обсмажте рулети на сковороді до готовності. Перед подачею, викладіть на серветку, дав стечь лишнему жиру. Смачного!
- Свинина - 600 грам
- Сир - 100 грам
- Солоні огірки - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 300 мілілітрів
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
Натріть сир, огірки наріжте дрібними кубиками.
Свинину порізати пластинками, відбийте і викладіть начинку з сиру і огірків. Додати сіль, поперчіть. Потім поверніть м'ясо рулетом, заколите зубочисткой.
Приготуйте кляр з молока, яєць і борошна.
Занурте м'ясні рулети в кляр, а потім обсмажте на сковороді до готовності. Перед подачею, викладіть рулети на серветку, дав стечь лишнему жиру.