Рецепт Огірочки по-Бендерський фото

Огірочки по-Бендерський
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл
Гарячі страви

Огірочки в нашому рецепті не зовсім огірочки - це м'ясні рулети, фаршировані сиром і маринованими огірочками. Ця страва готують в молдавському місті Бендери. Звідси і назва.

Молдавський рецепт м'ясних рулетів. Відбийте шматки свинини і викладіть на них начинку з тертого сиру і шматочків маринованого огірочка. Поверніть рулет, заколіть зубочисткою і обваляйте в клярі з молока, яєць і борошна. Обсмажте рулети на сковороді до готовності. Перед подачею, викладіть на серветку, дав стечь лишнему жиру. Смачного!

  • Свинина - 600 грам
  • Сир - 100 грам
  • Солоні огірки - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
огірочки по-Бендерський - фото крок 1
Натріть сир, огірки наріжте дрібними кубиками.
огірочки по-Бендерський - фото крок 2
Свинину порізати пластинками, відбийте і викладіть начинку з сиру і огірків. Додати сіль, поперчіть. Потім поверніть м'ясо рулетом, заколите зубочисткой.
огірочки по-Бендерський - фото крок 3
Приготуйте кляр з молока, яєць і борошна.
огірочки по-Бендерський - фото крок 4
Занурте м'ясні рулети в кляр, а потім обсмажте на сковороді до готовності. Перед подачею, викладіть рулети на серветку, дав стечь лишнему жиру.

Схожі рецепти