Мариновані огірочки в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже оригінальну і смачну закуску на швидку руку хочу запропонувати вам спробувати. Недорого, апетитно, досить ситно і дуже непередбачувано. Рекомендую обов'язково повторити в домашніх умовах.
Вашій увазі поспішаю запропонувати ідею, як приготувати мариновані огірочки в клярі. Подавати таку закуску до столу можна як в теплом, так і в холодному вигляді. Доповніть улюбленим соусом або звичайним кетчупом. Заінтриговані вже? Спробувати разок точно варто!
- Яйце - 3 штуки
- Заголовок для палітурки - 1 Склянка
- Пшеничне борошно - 1 Склянка
- Сіль і перець - За смаком
- Мариновані огірочки - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Налийте на сковороду масло і залиште розігріватися.
2. У глибокій мисці збийте з дрібкою солі і перцю яйця. Додайте борошно, перемішайте.
3. Огірочки наріжте кружальцями або тонкими брусочками. Занурте в кляр.
4. І викладіть в масло. Смажте до рум'яної скоринки.
5. Після перекладіть мариновані огірочки в клярі на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла, і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!