Морквяний напій
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайно смачний і корисний морквяний напій стане хорошим завершенням будь-якої трапези, а також відмінним початком дня.
Готується морквяний напій дуже просто. За допомогою соковижималки зробіть морквяний і апельсиновий сік, розбавте трохи водою і готово! Замість води в жарку пору року можна додати кілька кубиків льоду. А також ложку рідкого меду. Цей напій збагатить організм вітамінами і мікроелементами, зміцнить імунітет, судини і серце.
- Морква - 500 грам
- Апельсин - 1 штука
- Вода - 50 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти для приготування морквяного напою.
Морква очистіть, помийте і наріжте шматочками, які буде зручно відправляти в соковижималку.
Апельсин помийте, очистіть і теж наріжте.
За допомогою соковижималки приготуйте морквяний сік.
Процідіть його через марлю.
Готовий морквяний сік перелийте в зручну посуд. У мене мисочка.
Точно також приготуйте сік з апельсина і процідіть його.
Влийте апельсиновий сік в морквяний, додайте холодну кип'ячену воду і перемішайте.
Морквяний напій готовий. Ароматний, смачний і дуже корисний.