Moşubirinç
(покроковий рецепт з фото)
У таджицькій кухні багато страв з бараниною. Одне з них - Мошубірінч. Це густий ситний суп з бобами маш і рисом. Його можна приготувати в казані або глибокій сковороді. Спробуйте, це смачно!
Маш - продукт з негативною калорійністю. Він відмінно підходить до будь-якої дієти для схуднення. Він дуже ситний і корисний, містить в собі багато мінералів і вітамінів. Його ще називають боби мунг. Мошубірінч - одне з найпоширеніших страв таджицької кухні з додаванням бобів маш. Наваристий, густий і ситний суп - це повноцінний обід або вечерю для вашої родини.
Перед вами докладний рецепт, як приготувати Мошубірінч. Приємних вам клопоту на кухні!
- Баранина - 200-300 грам
- Боби маш - 80 грам
- Мал - 60 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Томатне пюре - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Окріп - 1 літр
Підготуйте необхідні продукти. Маш і рис промийте, відкиньте на сито.
Масло розігрійте в глибокій сковороді. М'ясо наріжте на невеликі шматочки і обсмажте до рум'яної скоринки.
Цибулю і моркву очистіть. Лук наріжте, додайте до м'яса, злегка обсмажте.
Моркву наріжте кубиками, відправте в сковороду, готуйте 5 хвилин.
Додайте томатне пюре, готуйте 10 хвилин.
Додайте маш, залийте водою, накрийте кришкою і варіть до напівготовності бобів.
Додайте рис, варіть до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком.
Подавайте з зеленню. Смачного!