Млинці солодкі на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Млинці солодкі на молоці люблять і дорослі, та діти. Якщо спекти смачні млинці, то можна подати їх з різними начинками або соусом. Поділюся сімейним рецептом, як їх приготувати. А ви спробуйте.
Солодкі млинці можна подати з цукровою пудрою, "Nutelloj", банани, шоколадом, фруктами, вершками, кремом, морозивом. Готові млинці можна подати і гарячими, і холодними, а можна і зберегти в холодильнику до 2-х днів, тоді як тісто для млинців зберігається максимум 10 годин.
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
Збийте яйця з розтопленим вершковим маслом на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
В іншу миску просійте борошно, влийте молоко і енергійно розмішайте, щоб уникнути утворення грудочок. Влийте в миску яєчно-масляну суміш, додайте цукор, ванілін і щіпку солі.
Розтопіть трохи вершкового масла в сковороді діаметром 20 см і видаліть надлишки масла з паперовою серветкою.
Налийте ополоник тесту на середину сковороди.
Розподіліть тісто по дну сковороди.
Спечіть млинці з обох боків до золотистого кольору, подайте їх гарячими, з солодкою начинкою, варенням або медом.