Рецепт Млинці солодкі на молоці фото

Млинці солодкі на молоці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Дієтичне харчування, Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Солодке, Млинці

Млинці солодкі на молоці люблять і дорослі, та діти. Якщо спекти смачні млинці, то можна подати їх з різними начинками або соусом. Поділюся сімейним рецептом, як їх приготувати. А ви спробуйте.

Солодкі млинці можна подати з цукровою пудрою, "Nutelloj", банани, шоколадом, фруктами, вершками, кремом, морозивом. Готові млинці можна подати і гарячими, і холодними, а можна і зберегти в холодильнику до 2-х днів, тоді як тісто для млинців зберігається максимум 10 годин.

  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 50 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
млинці солодкі на молоці - фото крок 1
Збийте яйця з розтопленим вершковим маслом на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
млинці солодкі на молоці - фото крок 2
В іншу миску просійте борошно, влийте молоко і енергійно розмішайте, щоб уникнути утворення грудочок. Влийте в миску яєчно-масляну суміш, додайте цукор, ванілін і щіпку солі.
млинці солодкі на молоці - фото крок 3
Розтопіть трохи вершкового масла в сковороді діаметром 20 см і видаліть надлишки масла з паперовою серветкою.
млинці солодкі на молоці - фото крок 4
Налийте ополоник тесту на середину сковороди.
млинці солодкі на молоці - фото крок 5
Розподіліть тісто по дну сковороди.
млинці солодкі на молоці - фото крок 6
Спечіть млинці з обох боків до золотистого кольору, подайте їх гарячими, з солодкою начинкою, варенням або медом.

Схожі рецепти