Млинцевий торт зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний млинцевий торт зі сметаною насправді - дуже простий десерт. Він не тільки неймовірно смачний, але і дуже апетитний. Багатошаровий тортик просто тане в роті!
Ідей з приготування млинців і тортів з них існує величезна кількість. Одним з таких я ділюся з вами. Часу на приготування такого десерту йде досить, але результат того вартий. У кожен млинець я вибрала начинку - терте яблуко з цукром. Кожен шар заливається сметанним кремом, після чого торт повинен постояти в холодильнику мінімум одна година.
- Молоко - 1 літрів
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - За смаком
- Яблуко - 3 штуки
- Крем - 500 грам
- Ванілін - За смаком
1. Замішуємо класичне тісто на млинці. Відразу збиваємо яйця з молоком і цукром, а потім поступово додаємо ванілін і борошно.
2. Смажимо млинці, даємо їм повністю охолонути.
3. Збиваємо сметану з цукром за смаком. Можна цукор замінити цукровою пудрою.
4. Натираємо яблуко на тертку, додаємо до нього трохи цукру. Все перемішуємо і залишаємо, це буде наша начинка.
5. Викладаємо в середину млинця начинку, загортаємо млинець. Так чинимо з усіма іншими.
6. Беремо пластмасову ємність, викладаємо по колу щільно все закручені млинці. Добре притискайте кожен млинець.
7. Кожен шар Промазуємо сметанним кремом.
8. Викладаємо таким чином все млинці, заливаємо верх сметаною. Відправляємо в холодильник на одну годину.
9. Потім дістаємо і перевертаємо наш "торт" зверху вниз (як пасочку).
10. Я посипаю верх шоколадом. У розрізі наш млинцевий торт зі сметаною виглядає чудово! Його можна посипати вафельної крихтою або горіхами (за вашим бажанням).