Рецепт Маринування стрілок часнику фото

Маринування стрілок часнику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Часник
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я безнадійно закохана в гострі продукти. Особливо це стосується часнику. Тому сьогодні я хочу вам показати, як зробити маринування стрілок часнику. Обов'язково спробуйте цю пікантну заготовку!

Опис приготування:

Проходячи по рядах гіпермаркету, я побачила ці стрілки на вітрині. Купила і була вражена таким захопливою часниковим смаком… Свіжі і гострі, з приємною кислинкою. І вирішила навчитися готувати таке вдома, адже це в багато разів дешевше!

Із задоволенням ділюся з вами приголомшливою своєю знахідкою.

  • Стрілки часнику - 60 штук
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 1 літр
  • Запашний перець - 1 щіпка
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Оцет 9% - 40 мілілітрів
  • Вода - 1 літр
маринування стрілок часнику - фото крок 1
Банку обов'язково стерилізуємо. Промиваємо стрілки часнику і занурюємо їх в окріп на дві хвилини, варимо. Після опускаємо в холодну воду на такий же час. Стрілки викладаємо в баночку. Не потрібно набивати її занадто щільно.
маринування стрілок часнику - фото крок 2
А тепер приступимо до приготування розсолу для часниковий стрілок. З'єднуємо воду зі спеціями, цукром і сіллю. В якості спецій дуже добре йдуть будь-які види перцю.
маринування стрілок часнику - фото крок 3
Додаємо оцет в самому кінці. Розсолом заливаємо наші стрілки. Закриваємо банку і ставимо догори дном, на кришку. Ми залишаємо остигати. Стрілки на зиму готові. Смачного!

Схожі рецепти