Luk ПТ
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний вид закуски під пиво, або ж доповнення до м'яса або риби. Рецепт споконвічно американський, готується і з'їдається дуже швидко, тому відразу готуйте велику порцію для кожного.
Як приготувати лук фрі, описано дуже просто і докладно, приготування не займе у вас багато часу і не буде складним. Ця страва навряд чи буде самостійним, швидше разом з ним ви захочете подати запечену рибу або ж м'ясо, на свій розсуд. Як закуска цибулю буде відмінним варіантом. Цибуля фрі можна подавати як гарячим, так і остиглим, однаково смачно.
Масло має бути рафінованим і, якщо ви готуєте на дуже велику кількість людей, то його бажано було б періодично зливати і наливати нове. Смачного!
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 60 мілілітрів
- Борошно - 200 мілілітрів
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Борошно - 100 мілілітрів (для кляра)
- Рослинна олія - 150 мілілітрів (для смаження)
- Молоко - 200 мілілітрів
1
Спочатку треба змішати в глибокій ємності яйце з маслом і молоком і збити міксером на низькій швидкості 1 хвилину.
2
Далі повільно ввежіте все сипучі інгредієнти і перемішайте до отримання однорідної консистенції.
3
Цибуля треба нарізати кільцями, занурити в борошно, а потім занурити в тісто.
4
Налийте в глибоку сковороду масло або ж в невелику каструльку і занурюйте туди кільця цибулі по черзі і смажте до утворення хрусткої золотистої скоринки.