Лук-порей в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Класичне домашнє блюдо французької кухні.
Кількість порцій: 4
- Цибуля-пористий - 4 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Петрушка - - За смаком
- Французький соус (вінегрет) - 150 мілілітрів
Нарізати цибулю-порей по 2 см.
Готувати цибулю на пару (в скороварке). Приблизно на п'ятій хвилині в даний час, коли він почав шипіти. Ідея, в тому, щоб зберегти колір цибулі-порей.
Яйця зварити, потім дрібно покришити.
Нарізати петрушку.
Змішайте 150 мл французького соусу (вінегрет) з рубаними яйцями і зеленню.
Подавати нарізану цибулю-порей, бажано теплий, поливають соусом.