Рецепт Лук-порей в соусі фото

Лук-порей в соусі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Цибуля, Лук-пориста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю, На сніданок, Швидкий сніданок

Класичне домашнє блюдо французької кухні.

Кількість порцій: 4
  • Цибуля-пористий - 4 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Петрушка - - За смаком
  • Французький соус (вінегрет) - 150 мілілітрів
лук-порей в соусі - фото крок 1
Нарізати цибулю-порей по 2 см.
лук-порей в соусі - фото крок 2
Готувати цибулю на пару (в скороварке). Приблизно на п'ятій хвилині в даний час, коли він почав шипіти. Ідея, в тому, щоб зберегти колір цибулі-порей.
лук-порей в соусі - фото крок 3
Яйця зварити, потім дрібно покришити.
лук-порей в соусі - фото крок 4
Нарізати петрушку.
лук-порей в соусі - фото крок 5
Змішайте 150 мл французького соусу (вінегрет) з рубаними яйцями і зеленню.
лук-порей в соусі - фото крок 6
Подавати нарізану цибулю-порей, бажано теплий, поливають соусом.

Схожі рецепти