Лук-порей на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Кращий спосіб зберігання цибулі-порею на зиму - це сушіння. Висушена порей послужить чудовою приправою, яку можна використовувати абсолютно в різних цілях. Найголовніше - процес не складний.
Дивіться, як приготувати лук-порей на зиму в домашніх умовах. Сушений лук може зберігається цілий рік. Його використовують як приправу до овочевих супів або овочевих страв. Така приправа підвищить ваш імунітет і захистить від хвороб в холодну пору року. Хай щастить!
- Лук-пориста - За смаком (стебла)
Лук-порей ретельно промиваємо і обсушуємо. Нам знадобляться тільки стеблинки. Нарізаємо їх невеликими шматочками.
Далі цибулю сушиться в слабо нагрітій духовці, в провітрюваній кімнаті, електросушарці або аерогрилі. Вибирайте спосіб, який найбільш вам зручний.
Висушену зелень подрібнюємо за допомогою блендера. Зберігаємо в будь-якій зручній баночці. Готово! У нас виходить прекрасний ароматний порошок, яким можна приправляти різні страви.