Рецепт Куряча кассероль з пастою ротіні фото

Куряча кассероль з пастою ротіні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 15 хв.

Все готується дуже швидко і одночасно. Поки відварюються ротіні, на окремих сковорідках обсмажується м'ясо з перцем, а також готується вершковий соус. Потім все з'єднується - і страва вже готове!

Опис приготування:

Ділюся простим, але смачним і ситним рецептом, як приготувати курячу кассероль з пастою ротіні. Звучить незвично і красиво, а до складу входять звичайні для нас продукти.

Паста ротіні - це звичні для нас макаронні вироби спіральки. А кассероль (запіканка) має кілька значень: це жароміцний каструля з щільно прилягає кришкою; це і спосіб приготування страв, що передбачає довгий запікання продуктів в такій каструлі; це і сама страва, приготоване таким способом.

  • Паста ротини - 400 грам (макаронні вироби - спіральки з твердих сортів пшениці)
  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Вершки - 1 Склянка(20-30% жирності)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Пармезан - 75 грам (тертий)
  • Орегано сушений - 1/2 чайних ложки
  • Базилік - 1 пучок
  • Schnitt повідомив AFP-цибуля - 1 пучок
  • Петрушка - За смаком
  • Перець болгарський - 1 штука (жовтий, червоний)
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
куряча кассероль з пастою ротіні - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Курячі грудки наріжте кубиками, полийте оливковою олією і лимонним соком, посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте. Овочі та зелень промийте прохолодною водою. У перцю видаліть плодоніжки і насіння.
куряча кассероль з пастою ротіні - фото крок 2
Макарони відварити відповідно до інструкції на упаковці до стану аль-денте. Відкиньте на сито.
куряча кассероль з пастою ротіні - фото крок 3
Поки відварюються ротіні, розігрійте сковороду і на середньому вогні обсмажте шматочки замаринованого м'яса до рум'яної скоринки. Потім додайте болгарський перець, нарізаний дрібними кубиками. Обсмажте протягом 2 хвилин. Зніміть з вогню.
куряча кассероль з пастою ротіні - фото крок 4
Вершки і вершкове масло"розпустіть" на окремій сковороді, додайте тертий сир, подрібнений базилік, шніт-цибуля та орегано, тушкуйте на повільному вогні протягом 3 хвилин.
куряча кассероль з пастою ротіні - фото крок 5
З'єднайте всі інгредієнти в каструлі, протушкувати на повільному вогні ще пару хвилин до готовності ротіні і подавайте гарячим до столу, посипавши зверху тертим сиром і петрушкою.

Схожі рецепти