Рецепт Кругляшки фото

Кругляшки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Тісто
На полуденок, Для дітей
Випічка, Печиво

Таке печиво можна їсти під час посту, оскільки в ньому не містяться продукти тваринного походження. Спробуйте рецепт, як приготувати кругляшки. Готується печиво швидко, а виходить смачно.

Пропоную смачне розсипчасте печиво, яке можна приготувати буквально за 30-40 хвилин. Завдяки покрокової інструкції з фотографіями навіть починаюча господиня без праці спече кругляшки. В якості начинки можна використовувати варення, повидло або горіхи і сухофрукти, все залежить від ваших смакових уподобань і від наявності продуктів в холодильнику.

  • Борошно - 250 грам
  • Цукровий пісок - 125 грам
  • Соняшникова олія - 100 мілілітрів
  • Какао - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - За смаком
кругляшки - фото крок 1
1. Перш за все в миску наливаємо рослинне масло і насипаємо просіяне борошно і цукор.
кругляшки - фото крок 2
2. Вимішуємо тісто, воно повинне вийти еластичним, тому при необхідності додаємо трохи холодної води.
кругляшки - фото крок 3
3. Від загальної маси тесту відщипуємо невеликий шматок, який скочується кулька. Деко застилає папером для випічки. Викладаємо на нього кульки з тіста. У центрі кожного пальцем робимо поглиблення.
кругляшки - фото крок 4
4. Для начинки змішуємо какао, корицю і трохи цукрової пудри.
кругляшки - фото крок 5
5. Всередину кожного печива акуратно викладаємо отриману начинку, відправляємо печиво в розігрітий до 160-170 градусів духовку на 15-20 хвилин. Готове печиво посипаємо цукровою пудрою.