Кругляшки
(покроковий рецепт з фото)
Таке печиво можна їсти під час посту, оскільки в ньому не містяться продукти тваринного походження. Спробуйте рецепт, як приготувати кругляшки. Готується печиво швидко, а виходить смачно.
Пропоную смачне розсипчасте печиво, яке можна приготувати буквально за 30-40 хвилин. Завдяки покрокової інструкції з фотографіями навіть починаюча господиня без праці спече кругляшки. В якості начинки можна використовувати варення, повидло або горіхи і сухофрукти, все залежить від ваших смакових уподобань і від наявності продуктів в холодильнику.
- Борошно - 250 грам
- Цукровий пісок - 125 грам
- Соняшникова олія - 100 мілілітрів
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - За смаком

1. Перш за все в миску наливаємо рослинне масло і насипаємо просіяне борошно і цукор.

2. Вимішуємо тісто, воно повинне вийти еластичним, тому при необхідності додаємо трохи холодної води.

3. Від загальної маси тесту відщипуємо невеликий шматок, який скочується кулька. Деко застилає папером для випічки. Викладаємо на нього кульки з тіста. У центрі кожного пальцем робимо поглиблення.

4. Для начинки змішуємо какао, корицю і трохи цукрової пудри.

5. Всередину кожного печива акуратно викладаємо отриману начинку, відправляємо печиво в розігрітий до 160-170 градусів духовку на 15-20 хвилин. Готове печиво посипаємо цукровою пудрою.