Кесаділья зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Почніть свій день з екзотичного блюда мексиканської кухні: кесаділья зі свининою. Готується швидко, наповнює трудовий день енергією і підвищує настрій. Смачну і поживну страву для сніданку.
Кесаділья зі свининою дає можливості для експерименту і свободи творчості. До обов'язковим інгредієнтами відноситься коржик, тортилья і сир чеддер. Отримане блюдо має витончений смак, легко готується, урізноманітнює меню на кожен день. Запропонований рецепт ви можете використовувати для приготування ситного і поживного сніданку або в якості закуски при зустрічі друзів. Склад начинки можете змінювати.
Дивіться, як приготувати кесаділью зі свининою.
- Свинина - 250 грам
- Рослинна олія - 15 мілілітрів
- Перець чилі мелений - 1/2 чайних ложки
- Чеддер - 180 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатне пюре - 50 грам
- Тортілья - 4 штуки
- Сіль - За смаком
1. Приберіть зі свинини сало і поріжте соломкою. Посмажте м'ясо на добре розігрітій сковороді 2 хвилини.
2. Підсмажте дрібно нарізану цибулю на соняшниковій олії до того моменту, як він почне набувати золотистий колір.
3. Влийте в м'ясо пюре з помідорів, сіль і poperčite. Прокип'ятіть декілька хвилин.
4. Приступайте до оформлення кесадільі. На суху розігріту сковороду покладіть тортилью, зверху насипте тертий сир. Додайте начинку, накрийте тертим сиром, покладіть зверху другий коржик.
5. Підсмажте з одного боку, переверните, підрум'яньте з іншого боку. Приготуйте наступну кесаділью зі свининою. Покладіть на тарілку. Розділіть на сегменти. Найсмачніше буде, якщо ви подасте блюдо гарячим, прямо з печі. Смачного.