Рецепт Karrivurst фото

Karrivurst
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Субпродукти , Сосиски
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гостре , Солоне
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Каррівурст - це оригінальний, гострий фастфуд, який був придуманий в 1949 році в Німеччині і складається з кетчупу, каррі, вустерського соусу і обсмажених сосисок.

Опис приготування:

Рецепт, який я вам пропоную, мабуть, найпростіший варіант, за уязика, що в наявності є вустерский соус. Якщо такого немає, доведеться шукати більш складний варіант. Кетчуп краще брати звичайний томатний, щоб не перебивати аромат соусу. Якщо соус виходить густий, то влийте ще трохи вина. А якщо здається кислувато, додайте трохи цукру і посоліть за смаком.

  • Сосиски - 3 штуки
  • Кетчуп томатний - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 40 грам
  • Соус вустерский - 1 Чайна ложка
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Вино - 2 Ст. Ложки (біле, напівсолодке)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Karrivurst - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Karrivurst - фото крок 2
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажте сосиски з усіх боків. Я брала звичайні сосиски, очистила і надрізали по всій поверхні. Перекладіть сосиски на тарілку.
Karrivurst - фото крок 3
Цибулю дрібно поріжте і обсмажте його на гарячій сковороді після сосисок протягом 5-7 хвилин до м'якості.
Karrivurst - фото крок 4
Додайте в сковороду з цибулею томатний кетчуп.
Karrivurst - фото крок 5
Влийте в сковороду вустерский соус.
Karrivurst - фото крок 6
Всипте в сковороду порошок каррі.
Karrivurst - фото крок 7
Влийте біле вино і перемішайте.
Karrivurst - фото крок 8
Готуйте соус на повільному вогні протягом 1-2 хвилин перемішуючи.
Karrivurst - фото крок 9
Зніміть соус з плити і полийте їм обсмажені сосиски. Посипте зверху порошком карі, але я цього не роблю. Нам гостроти цілком достатньо. Смачного!

Схожі рецепти