Karrivurst
(покроковий рецепт з фото)
Каррівурст - це оригінальний, гострий фастфуд, який був придуманий в 1949 році в Німеччині і складається з кетчупу, каррі, вустерського соусу і обсмажених сосисок.
Рецепт, який я вам пропоную, мабуть, найпростіший варіант, за уязика, що в наявності є вустерский соус. Якщо такого немає, доведеться шукати більш складний варіант. Кетчуп краще брати звичайний томатний, щоб не перебивати аромат соусу. Якщо соус виходить густий, то влийте ще трохи вина. А якщо здається кислувато, додайте трохи цукру і посоліть за смаком.
- Сосиски - 3 штуки
- Кетчуп томатний - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 40 грам
- Соус вустерский - 1 Чайна ложка
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Вино - 2 Ст. Ложки (біле, напівсолодке)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажте сосиски з усіх боків. Я брала звичайні сосиски, очистила і надрізали по всій поверхні. Перекладіть сосиски на тарілку.
Цибулю дрібно поріжте і обсмажте його на гарячій сковороді після сосисок протягом 5-7 хвилин до м'якості.
Додайте в сковороду з цибулею томатний кетчуп.
Влийте в сковороду вустерский соус.
Всипте в сковороду порошок каррі.
Влийте біле вино і перемішайте.
Готуйте соус на повільному вогні протягом 1-2 хвилин перемішуючи.
Зніміть соус з плити і полийте їм обсмажені сосиски. Посипте зверху порошком карі, але я цього не роблю. Нам гостроти цілком достатньо. Смачного!