Рецепт Кабачки з бринзою фото

Кабачки з бринзою
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Овочі, Кабачок
Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви

Дуже смачне і легке блюдо, яким можна поласувати, особливо в першій половині дня. Готується швидко і є дуже популярним за простоту рецепта.

Я приготувала кабачки з бринзою для різноманітності і кожен раз не боюся фантазувати. Здебільшого, мої кулінарні фантазії зводяться до оформлення страви, але від додавання тих чи інших інгредієнтів - не відмовляюся.

  • Кабачок - 3 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Бринза - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - 1 Ст. Ложок
  • Зелень петрушки - 20 грам
кабачки з бринзою - фото крок 1
1. Класичний рецепт страви "кабачки з бринзою" - це легке і неймовірно смачна страва. Для початку візьміть три невеликих кабачка, помийте їх і очистіть від шкірки.
кабачки з бринзою - фото крок 2
2. Варіантів приготування кабачків з бринзою кілька. Я вибрала цей спосіб, оскільки так вони в готовому вигляді виглядають дуже естетично і зручно загортаються, та й часу на приготування потрібно менше. Якщо хочете, можете нарізати овоч кільцями і після бринзу викладати між двома кільцями кабачків.
кабачки з бринзою - фото крок 3
3. Кожен пласт слід обсмажити до готовності на рослинній олії, після чого залишити їх остигати.
кабачки з бринзою - фото крок 4
4. Далі викладіть по всій довжині бринзу. Враховуйте той факт, що бринза солона, тому кабачки солити не варто. Викладайте її на невеликій відстані один від одного.
кабачки з бринзою - фото крок 5
5. Якщо робити кабачки кільцями, вони будуть виглядати так. За смаком додайте часник. Поєднання кабачків, бринзи і часнику - чудове, а перед подачею присипте блюдо зеленню петрушки. Не бійтеся фантазувати з цих інгредієнтів.

Схожі рецепти