Кабачки з бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і легке блюдо, яким можна поласувати, особливо в першій половині дня. Готується швидко і є дуже популярним за простоту рецепта.
Я приготувала кабачки з бринзою для різноманітності і кожен раз не боюся фантазувати. Здебільшого, мої кулінарні фантазії зводяться до оформлення страви, але від додавання тих чи інших інгредієнтів - не відмовляюся.
- Кабачок - 3 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Бринза - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 1 Ст. Ложок
- Зелень петрушки - 20 грам
1. Класичний рецепт страви "кабачки з бринзою" - це легке і неймовірно смачна страва. Для початку візьміть три невеликих кабачка, помийте їх і очистіть від шкірки.
2. Варіантів приготування кабачків з бринзою кілька. Я вибрала цей спосіб, оскільки так вони в готовому вигляді виглядають дуже естетично і зручно загортаються, та й часу на приготування потрібно менше. Якщо хочете, можете нарізати овоч кільцями і після бринзу викладати між двома кільцями кабачків.
3. Кожен пласт слід обсмажити до готовності на рослинній олії, після чого залишити їх остигати.
4. Далі викладіть по всій довжині бринзу. Враховуйте той факт, що бринза солона, тому кабачки солити не варто. Викладайте її на невеликій відстані один від одного.
5. Якщо робити кабачки кільцями, вони будуть виглядати так. За смаком додайте часник. Поєднання кабачків, бринзи і часнику - чудове, а перед подачею присипте блюдо зеленню петрушки. Не бійтеся фантазувати з цих інгредієнтів.