Рецепт Імбирний хліб фото

Імбирний хліб
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Хліб , Солодке
Кількість порцій: 16
Час приготування: 50 хв.

Якщо ви любите імбирне печиво, то цей рецепт вам теж обов'язково сподобається. У ньому є той же яскравий смак, тільки тісто зовсім інше, м'яке і пористе. Стало цікаво? тоді читайте!

Опис приготування:

Я описала, як приготувати імбирний хліб. Хліб виходить досить солодким, щоб претендувати на ласощі до чаю. Тут відмінно грають свою роль спеції: гвоздика і кориця, які ще більше підкреслюють смак імбиру. А ще вам сподобається простота цієї випічки. Вам потрібно буде тільки перемішати всі інгредієнти і відправити в духовку.

  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Цукор коричневий - 120 грам
  • Потоку - 180 мілілітрів
  • Вода кип'ячена - 180 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Гвоздика мелена - 0, 25 чайних ложки
  • Кориця мелена - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Імбир мелений - 2 чайних ложки
імбирний хліб - фото крок 1
1. Для початку змішайте борошно з корицею, гвоздикою, содою і імбиром.
імбирний хліб - фото крок 2
2. В іншій мисці з'єднайте патоку з м'яким маслом і цукром.
імбирний хліб - фото крок 3
3. Ретельно перемішайте масу, додайте яйце і ще раз перемішайте.
імбирний хліб - фото крок 4
4. З'єднайте всі інгредієнти, і замішати тісто.
імбирний хліб - фото крок 5
5. Потім перелийте тісто в прямокутну форму для випічки.
імбирний хліб - фото крок 6
6. Випікайте хліб протягом 35 хвилин при 180 градусах в духовці. Подавайте його остиглим, порізавши на шматочки. Приємного чаювання!

Схожі рецепти