Hašbraun
(покроковий рецепт з фото)
Hašbraun - популярне картопляне блюдо американської кухні, яке дуже просто і просто готується. Нам знадобиться картопля, масло і ріпчасту цибулю. А готувати будемо в духовці і на плиті. Поїхали!
Подаємо хашбраун на стіл гарячим разом з гострим соусом, кетчупом або сметаною. Смачного!
- Картопля - 4-5 штук
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Чорний перець - - За смаком

1. Картопля гарненько промийте і очистіть. Якщо картопля - хороша, шкірку можна залишити.

2. Духовку прогрейте до 160 градусів. Кожну картоплину проколіть виделкою. Викладіть картоплю на застелений пергаментом деко і відправте в духовку на 4-5 хвилин.

3. Картоплю розрізати навпіл і остудіть. Можна на пару хвилин поставити її в холодильник. Якщо будете використовувати лук, очистіть і наріжте невеликими кубиками.

4. Остиглий картоплю натріть на крупній тертці або дрібно наріжте.

5. У великій сковороді нагрійте масло, обсмажте на олії картоплю до золотавого кольору. Додайте цибулю і смажте ще хвилин 5.

6. Готовий хашбраун посоліть і поперчіть. Смачного!