Рецепт Hašbraun фото

Hašbraun
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Картопля
Дієтичне харчування
На вечерю, На полуденок, На швидку руку
Гарячі страви

Hašbraun - популярне картопляне блюдо американської кухні, яке дуже просто і просто готується. Нам знадобиться картопля, масло і ріпчасту цибулю. А готувати будемо в духовці і на плиті. Поїхали!

Подаємо хашбраун на стіл гарячим разом з гострим соусом, кетчупом або сметаною. Смачного!


  • Картопля - 4-5 штук
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
Hašbraun - фото крок 1
1. Картопля гарненько промийте і очистіть. Якщо картопля - хороша, шкірку можна залишити.
Hašbraun - фото крок 2
2. Духовку прогрейте до 160 градусів. Кожну картоплину проколіть виделкою. Викладіть картоплю на застелений пергаментом деко і відправте в духовку на 4-5 хвилин.
Hašbraun - фото крок 3
3. Картоплю розрізати навпіл і остудіть. Можна на пару хвилин поставити її в холодильник. Якщо будете використовувати лук, очистіть і наріжте невеликими кубиками.
Hašbraun - фото крок 4
4. Остиглий картоплю натріть на крупній тертці або дрібно наріжте.
Hašbraun - фото крок 5
5. У великій сковороді нагрійте масло, обсмажте на олії картоплю до золотавого кольору. Додайте цибулю і смажте ще хвилин 5.
Hašbraun - фото крок 6
6. Готовий хашбраун посоліть і поперчіть. Смачного!