Рецепт Гунбао фото

Гунбао
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Романтична вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Kung Pao або Gunbao - це класичне китайське гаряче блюдо з курячого філе з овочами. У ньому є соус і маринад, тому яскравий смак забезпечений. І не потрібно йти в ресторан, домашній рецепт не гірше.

Опис приготування:

Особливість рецепту - додавання арахісу. Горіховий смак із запахом і роблять блюдо таким популярним. Його прийнято подавати зі звичайним відвареним рисом. А поки вам варто дізнатися про те, як приготувати Кунг Пао курку. У складі також буде гострий перець. У ваших смакових рецепторів буде справжнє свято! Спробуйте!

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Червоний перець чилі сушений - 10 штук
  • Болгарський перець червоний - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Арахіс - 75 грам
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Рисове вино - 2 Ст. Ложки(1 ст. Ложка - в соус, 1 ст. Ложка - в маринад)
  • Чорний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 чайних ложки(1 немає. Ложка - в маринад, 1 немає. Ложка - в соус)
  • Рослинна олія - 2, 5 чайних ложки(0, 5 ст. Ложки - в соус, 2 ст. Ложки - для обжарки)
  • Імбир подрібнений - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
гунбао - фото крок 1
1. Курку наріжте кубиками. Зробіть для неї маринад, перемішавши крохмаль з вином і соєвим соусом. Маринад перемішайте з грудкою.
гунбао - фото крок 2
2. Поки курка маринується, зробіть соус. Змішайте цукор з оцтом, крохмалем, водою, вином і маслом.
гунбао - фото крок 3
3. Потім у великій сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому шматочки курки протягом 1-2-х хвилин з кожного боку.
гунбао - фото крок 4
4. Потім курку видаліть зі сковороди. Замість неї додайте подрібнений часник і імбир, нарізану цибулю і перець чилі.
гунбао - фото крок 5
5. Також додайте селеру і перець кубиками. Готуйте овочі пару хвилин, помішуючи.
гунбао - фото крок 6
6. Після цього поверніть курячу грудку на сковороду. Додайте арахіс і соус.
гунбао - фото крок 7
7. Через 3 Випал хвилин Kung Pao gotovj! Подавайте блюдо з рисом. Смачного!