Гострі спагетті
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший і найшвидший гарнір, який я знаю - макарони. 10-15 хвилин - і майже. Але це ж так нудно, якщо не додати соус і додатковий смак. Мій варіант це легко виправить. Читайте!
Ознайомтеся з тим, як приготувати гострі спагетті з часником і перцем. Блюдо все так само швидко робиться, хоча виглядає вже зовсім по-іншому. З ним можна подавати фрикадельки в соусі або просто сосиски. Якщо піти далі, то до складу можна додати трохи обсмажені кабачки, цибуля, томати та інші овочі.
- Спагеті - 200 грам
- Оливкова олія - 25 мілілітрів
- Часник - 10 зубчиків
- Червоний перець - 1 Ст. Ложка (пластівцями)
- Сіль - За смаком
- Петрушка - За смаком

1. Для початку відваріть спагетті в киплячій підсоленій воді протягом 6 хвилин.

2. В цей же час дрібно наріжте очищений часник.

3. Потім в розігрітій олії обсмажте часник до золотистої скоринки пару хвилин, помішуючи.

4. Далі промийте макарони і перекладіть їх в сковороду до часнику.

5. Також додайте сіль і перець. Перемішайте інгредієнти, залишивши їх на 1-2 хвилини на невеликому вогні.

6. Подавайте спагетті з петрушкою. Смачного!