Кабачки на зиму гострі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, як приготувати кабачки на зиму гострі, але смачні, - то цей рецепт для вас, він відмінно підходить всім любителям пікантних закусок! Взимку таке блюдо відмінно доповнить будь-яку страву!
Цей простий рецепт кабачків на зиму гострих, побачити, як, нічого понад ваших фінансових можливостей не містить, - так що тільки від вас залежить, в яких пропорціях закуповувати кабачки, і що з ними зробити. До речі я ще зазвичай, коли готую ці кабачки на зиму гострі в домашніх умовах, - завжди готую щось ще, тому що частина з насінням теж треба кудись дівати, а це практично третина всього продукту! Так що раджу паралельно готувати якийсь суп-пюре, салат або рагу, - там кабачки, а точніше їх частина з насінням, буде не зайвою. Приємною готування і апетиту!
- Кабачки - 6 кілограм
- Цукор - 200 грам
- Оцет - 200 грам
- Масло рослинне - 200 грам
- Часник - 200 грам
- Червоний перець - 10 грам
- Чорний перець - 10 грам
- Сіль - 4 Ст. Ложки
1. Кабачки миємо й нарізаємо кругляччям в півсантиметра товщиною. Якщо кабачки старі - знімаємо шкірку і видаляємо насіння.
2. Часник теж моєму, чистим, подрібнюємо будь-яким способом, і додаємо в миску з кабачками. Перемішаємо.
3. Додамо всі інші інгредієнти, і ретельно перемішати. Залишимо на каое час просочитися, мінімум - час, а краще на ніч.
4. Кабачки починаємо підігрівати на маеньком вогні. Паралельно стерилізуємо банки, і поки кабачки НЕ розм'якли, - перекладаємо в банки, закочує, перевертаємо.
5. А взимку відкриваємо банку, дістаємо кабачки, посипаємо їх зеленню або приправами - готово!