Рецепт Гасити після угорськи фото

Гасити після угорськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Телятина , Спеції , Прянощі , Приправи , Паприка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Пропоную вам спробувати ароматний і смачний паприкаш по-угорськи. Його сміливо можна назвати візитною карткою національної кухні. Це ніжне м'ясо з соусом, просоченим меленою паприкою.

Опис приготування:

Гасити після угорськи - це традиційне блюдо, яке відоме далеко за межами однієї країни. При бажанні можна додати в блюдо трохи гострого перцю або улюблених спецій. Воно підходить до будь-якого гарніру, втім, може подаватися і як самостійне блюдо.

  • Телятина - 1 кілограм
  • Сало - 50 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Паприка - 2-3 Ст. Ложок
  • Крем - 100 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
гасити після угорськи - фото крок 1
1. Для початку необхідно відправити в блендер (або подрібнити ножем) сало. При бажанні можна додати трохи часнику для запаху і смаку.
гасити після угорськи - фото крок 2
2. Телятину вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками. Класичний рецепт папрікаш по-угорськи передбачає телятину. Звичайно, можна замінити її і іншим м'ясом.
гасити після угорськи - фото крок 3
3. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками. На сковороду відправити подрібнене сало і підсмажити трохи. Коли жир витопити, сало акуратно дістати шумівкою. Потім додати на сковороду цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Слідом відправити нарізане м'ясо. Ретельно перемішати.
гасити після угорськи - фото крок 4
4. Коли м'ясо трохи підсмажиться і пустить сік, всипати досить багато паприки. Інтенсивно заважати, щоб не утворилися грудочки. Коли паприка повністю ввібрала жир, можна додати трохи води або бульйону. М'ясо не повинно варитися, так що води потрібно зовсім небагато. У процесі приготування за потребою воду можна підливати. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні до готовності.
гасити після угорськи - фото крок 5
5. Папрікаш по-угорськи в домашніх умовах практично готовий. Залишилося додати всього один, але досить важливий інгредієнт. Сметану потрібно з'єднати з борошном до однорідної консистенції. Посолити і при бажанні поперчити. Додати сметану до м'яса, ретельно перемішати і тушкувати ще близько 3-5 хвилин. Потім блюдо можна зняти з вогню і подавати до столу.

Схожі рецепти