Фунчоза з шиітаке
(покроковий рецепт з фото)
Фунчоза з шиітаке - блюдо зі скляної локшини і грибів. Додамо ми сюди і інші овочі. Готується фунчоза з шиітаке протягом 20 хвилин і запросто замінить легкий обід або полудень. Замінить вона і гарнір.
Як приготувати фунчозу з шиітаке?
1. Сушені гриби замочіть у воді на 2-3 годину. Злийте воду і промийте чистою проточною водою, виклавши в друшляк. Розріжте шиітаке на шматочки. Пам'ятайте, що в разі шиітаке використовуються тільки капелюшки.
2. Часник і моркву очистіть. Часник наріжте пластинками. Морквину промийте і наріжте тонкими брусочками.
3. На маслі протягом 2-3 хвилин обсмажте шиітаке з часником.
4. Додайте моркву і посоліть. Обсмажуйте, помішуючи, протягом 3-5 хвилин.
5. Приготуйте фунчозу згідно з вказівками на упаковці і додайте до шиітаке з овочами. Перемішайте.
6. Додайте до фунчозу з шиітаке соєвий соус, кунжутне масло і оцет. Перемішайте і смажте на великому вогні 2-3 хвилини.
Фунчоза з шиітаке готова!
Смачного!
- Морквина - 1 штука
- Шиітаке сушені - 4 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - - За смаком
- Funčoza - 200-300 грам
- Масло оливкове - 1, 5 Ст. Ложки
- Оцет 6-відсотковий - 2, 5 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2, 5 Ст. Ложки
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка (можна замінити на будь рослинне.)
1. Сушені гриби замочіть у воді на 2-3 годину. Злийте воду і промийте чистою проточною водою, виклавши в друшляк. Розріжте шиітаке на шматочки. Пам'ятайте, що в разі шиітаке використовуються тільки капелюшки.
2. Часник і моркву очистіть. Часник наріжте пластинками. Морквину промийте і наріжте тонкими брусочками.
3. На маслі протягом 2-3 хвилин обсмажте шиітаке з часником.
4. Додайте моркву і посоліть. Обсмажуйте, помішуючи, протягом 3-5 хвилин.
5. Приготуйте фунчозу згідно з вказівками на упаковці і додайте до шиітаке з овочами. Перемішайте.
6. Додайте до фунчозу з шиітаке соєвий соус, кунжутне масло і оцет. Перемішайте і смажте на великому вогні 2-3 хвилини.
Фунчоза з шиітаке готова!
Смачного!