Рецепт Фунчоза з шиітаке фото

Фунчоза з шиітаке
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Макарони , Гриби , Шиітаке
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На полуденок
Гарніри
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Фунчоза з шиітаке - блюдо зі скляної локшини і грибів. Додамо ми сюди і інші овочі. Готується фунчоза з шиітаке протягом 20 хвилин і запросто замінить легкий обід або полудень. Замінить вона і гарнір.

Опис приготування:

Як приготувати фунчозу з шиітаке?

1. Сушені гриби замочіть у воді на 2-3 годину. Злийте воду і промийте чистою проточною водою, виклавши в друшляк. Розріжте шиітаке на шматочки. Пам'ятайте, що в разі шиітаке використовуються тільки капелюшки.

2. Часник і моркву очистіть. Часник наріжте пластинками. Морквину промийте і наріжте тонкими брусочками.

3. На маслі протягом 2-3 хвилин обсмажте шиітаке з часником.

4. Додайте моркву і посоліть. Обсмажуйте, помішуючи, протягом 3-5 хвилин.

5. Приготуйте фунчозу згідно з вказівками на упаковці і додайте до шиітаке з овочами. Перемішайте.

6. Додайте до фунчозу з шиітаке соєвий соус, кунжутне масло і оцет. Перемішайте і смажте на великому вогні 2-3 хвилини.

Фунчоза з шиітаке готова!

Смачного!

  • Морквина - 1 штука
  • Шиітаке сушені - 4 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - - За смаком
  • Funčoza - 200-300 грам
  • Масло оливкове - 1, 5 Ст. Ложки
  • Оцет 6-відсотковий - 2, 5 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2, 5 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 1 Чайна ложка (можна замінити на будь рослинне.)
Як приготувати фунчозу з шиітаке?

1. Сушені гриби замочіть у воді на 2-3 годину. Злийте воду і промийте чистою проточною водою, виклавши в друшляк. Розріжте шиітаке на шматочки. Пам'ятайте, що в разі шиітаке використовуються тільки капелюшки.

2. Часник і моркву очистіть. Часник наріжте пластинками. Морквину промийте і наріжте тонкими брусочками.

3. На маслі протягом 2-3 хвилин обсмажте шиітаке з часником.

4. Додайте моркву і посоліть. Обсмажуйте, помішуючи, протягом 3-5 хвилин.

5. Приготуйте фунчозу згідно з вказівками на упаковці і додайте до шиітаке з овочами. Перемішайте.

6. Додайте до фунчозу з шиітаке соєвий соус, кунжутне масло і оцет. Перемішайте і смажте на великому вогні 2-3 хвилини.

Фунчоза з шиітаке готова!

Смачного!

Схожі рецепти