Рецепт Фарш для мантів фото

Фарш для мантів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Набридла одноманітність домашніх страв? І навіть ліпити пельмені вам набридло? - так чому б не спробувати щось новеньке? Гарячі страви - блюдо з Азії, фарш для них приготувати легко і вдома

Опис приготування:

Отже, ви все ж вирішили ознайомитися з рецептом приготування фаршу для мантів. Відразу слід зауважити, що в традиційному блюді начинку фаршем не називають, адже м'ясо, як і всі інгредієнти, обов'язково потрібно нарізати ножем на дрібні шматочки. Але звичайно ж, в сучасних умовах швидкого темпу життя, іноді немає на це часу. Це не страшно, адже якщо знати, як зробити фарш для мантів правильно, то можна змінювати рецепт на власний розсуд.

Рецепт же фаршу для мантів дуже простий:

1. Нарізаємо дрібненько м'ясо двох сортів і цибулю. (або просто відправляємо його в м'ясорубку).

2. Цибуля і сало ріжемо маленькими кубиками, домішуємо в фарш.

3. Тепер додаємо сіль, перець і приправи за смаком. Ще раз перемішуємо, - і отримуємо соковиту начинку для наших мантів!

Такий простий рецепт фаршу для мантів забезпечить вашій страві неймовірну соковитість і ароматність! повірте, ви не зможете обмежитися однією порцією, тому готуйте відразу фарш для мантів з запасом, моя вам порада


  • Яловичина - 200 грам
  • Свинина - 200 грам
  • Цибуля - 200 грам
  • Сало - 100 грам
Отже, ви все ж вирішили ознайомитися з рецептом приготування фаршу для мантів. Відразу слід зауважити, що в традиційному блюді начинку фаршем не називають, адже м'ясо, як і всі інгредієнти, обов'язково потрібно нарізати ножем на дрібні шматочки. Але звичайно ж, в сучасних умовах швидкого темпу життя, іноді немає на це часу. Це не страшно, адже якщо знати, як зробити фарш для мантів правильно, то можна змінювати рецепт на власний розсуд.

Рецепт же фаршу для мантів дуже простий:

1. Нарізаємо дрібненько м'ясо двох сортів і цибулю. (або просто відправляємо його в м'ясорубку).

2. Цибуля і сало ріжемо маленькими кубиками, домішуємо в фарш.

3. Тепер додаємо сіль, перець і приправи за смаком. Ще раз перемішуємо, - і отримуємо соковиту начинку для наших мантів!

Такий простий рецепт фаршу для мантів забезпечить вашій страві неймовірну соковитість і ароматність! повірте, ви не зможете обмежитися однією порцією, тому готуйте відразу фарш для мантів з запасом, моя вам порада

Схожі рецепти