Рецепт Fabada фото

Fabada
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Квасоля
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Насичене, смачне, ситне і пряне печеня з різних м'ясних продуктів і квасолі - це головне блюдо на будь-якому іспанському столі. А з цим рецептом фабада тепер і на вашому!

Опис приготування:

В Іспанії люблять годувати туристів фабада - в ній часто поєднують багато видів м'ясних продуктів, а приїжджі намагаються відгадати, що туди саме додають. У наших умовах приготувати фабаду правильно буде коштує не дешево, якщо дотримуватися оригінальну рецептуру. Але рецептів фабада в самій Іспанії існує досить багато, залежить від провінції. Тому можна і поекспериментувати з рецептом приготування фабада самому!

  • Квасоля - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Шафран - 1 щіпка
  • Хвіст свині - 1-2 штук
  • Бекон - 350 грам
  • Сосиски - 2 штуки
  • Шинка - 300 грам
  • Сіль, перець - За смаком
Fabada - фото крок 1
Замочіть попередньо квасоля. Сама назва фабада походить від назви квасолі, яка дуже популярна в Іспанії. Так як у нас її складно знайти, можна брати просто квасоля білу.
Fabada - фото крок 2
Підготуйте м'ясо: якщо не знайдете хорошого свинячого хвоста, можна використовувати і іншу частину свині (і не тільки свинину взагалі).
Fabada - фото крок 3
Подрібніть цибулю і часник, тушкуємо разом з квасолею в глибокій сковорідці. Додаємо спеції. При бажанні можна також додати томатну пасту.
Fabada - фото крок 4
Тепер поріжте м'ясні інгредієнти і додаємо їх до квасолі. Тушкуємо все хвилин 40 на маленькому вогні з закритою кришкою.
Fabada - фото крок 5
Коли все буде готово, дістаньте хвіст і зріжте саме м'ясо, потім додасте його в фабаду.
Ось і готова наша фабада! Подавати можна просто з хлібом без гарніру, можна прикрасити зеленню. Смачного!

Схожі рецепти