Рецепт Цукерки «ягодка» фото

Цукерки «ягодка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Цукор , Цукрова пудра
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Солодке , Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

Якщо ви вважаєте за краще не тільки смачні, але і корисні десерти, тоді цей рецепт однозначно варто взяти на замітку. Натуральні, вітамінні цукерки"Ягодка" - чудовий варіант для дорослих і дітей.

Опис приготування:

Основою таких цукерок можуть бути будь-які ягоди, не тільки журавлина. Але занадто солодкі брати я не рекомендую, десерт буде нудотним. А ось ягоди з кислинкою підходять ідеально. Важливий нюанс - яйце має бути свіжим, так як білок не буде піддаватися тепловій обробці.

  • Білок - 1 штука
  • Журавлина - 1/2 склянки
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
цукерки
Підготуйте інгредієнти.
цукерки
Ягоди (у мене заморожені) необхідно вимити, перебрати і дуже добре обсушити.
цукерки
Акуратно відокремте білок і з'єднайте його з цукровою пудрою.
цукерки
Збийте білок, поступово додаючи цукрову пудру. У результаті повинна вийти густа маса, яка не тече, якщо перевернути чашу.
цукерки
Частину, що залишилася пудру всипте в невелику миску. Приготуйте білок і ягоди. Занурте ягоди спершу в білок, після обваляйте в цукровій пудрі.
цукерки
Надішліть ягоди в холодильник або морозилку на 15-20 хвилин.
цукерки
Перед подачею ще раз обваляйте цукерки в цукровій пудрі. Смачне і корисне частування готове!

Схожі рецепти