Рецепт Cinaxi фото

Cinaxi
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Картопля, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Багато страв грузинської кухні стали дуже популярні і за її межами: в Україні, Азербайджані, Вірменії, Росії, де їх встигли видозмінити. Я користуюся традиційним рецептом, як приготувати чинахи.

Блюдо дуже ситне і поживне, їм можна нагодувати велику кількість людей. Його можна зустріти в меню багатьох ресторанів, не тіль грузинських. Назвати чинахи першим або другим блюдом досить складно, зате їм одним можна замінити повноцінний обід. Існує багато рецептів його приготування, але основою будь-якого є м'ясо з овочами. Подається чинахи обов'язково гарячим з додаванням зелені.

  • Картопля - 0, 6 кілограма
  • Свинина - 0, 6 кілограма
  • Квасоля - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
Cinaxi - фото крок 1
1. Квасоля промиваю і замочую в холодній воді на 6-8 годин, потім відправляю її в каструлю, заливаю водою і відварюю так, щоб вона легко розминалася виделкою.
Cinaxi - фото крок 2
2. Свинину мою, витираю паперовим рушником і нарізаю великими шматочками. Сковороду розігріваю з соняшниковою олією, викладаю м'ясо, солю і перчу, обсмажую 25-30 хвилин, потім перекладаю на тарілку
Cinaxi - фото крок 3
3. Картоплю чищу і мою, нарізаю великими шматочками. На пательні, де обсмажувалося м'ясо, готую картоплю близько 15 хвилин, обов'язково солю.
Cinaxi - фото крок 4
4. Цибулину нарізаю кубиками, морква подрібнюю на тертці, сковороду розігріваю з соняшниковою олією і обсмажую цибулю з морквою.
Cinaxi - фото крок 5
5. На окремій сухій сковороді обсмажую борошно до золотистого кольору, набираю половину склянки води і всипав туди борошно, перемішую.
Cinaxi - фото крок 6
6. Обсмажене м'ясо з овочами перекладаю в каструлю, заливаю водою і кладу лавровий лист, відправляю на вогонь, після закипання додаю квасолю і піджарку з лука з морквою. Вливаю борошно з водою, томатну пасту, за смаком солю і кладу спеції, відвалів часник.
Cinaxi - фото крок 7
7. Мою і нарізаю дрібно зелень, порційно наливаю чинахи і додаю дрібку зелені, подаю блюдо горячим.

Схожі рецепти