Запечена картопля з молоком
(покроковий рецепт з фото)
Запечена картопля з молоком це сто перший спосіб приготувати смачну картоплю. Запікання - це завжди смачно і найбільш корисно. Це смачний гарнір або самостійне блюдо зі свіжими овочами.
Запечена картопля з молоком потрібно залити молоком так, щоб воно не втекло при запіканні. Нижній шар повинен бути занурений в молоко. Краще підлити, ніж перелити. Картоплю перед запіканням зверху можна змастити вершковим маслом. Запечена картопля з молоком повинен стати м'яким. Якщо посипати запечена картопля з молоком якимись спеціями, то отримаєте різні варіанти смаку. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 6-8 штук
- Молоко - 1 Склянка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком

Приготувати продукти, картоплю почистити.

Картоплю порізати тонкими кружечками.

Розкласти на змащений маслом деко.

Залити молоком.

Запікати 30-40 хвилин при 180 градусах. Смачного!