Яєчня більше Кончаловський
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную яєчню за рецептом Наталії Кончаловською. Блюдо дуже ситне, смачне і корисне. Кращий сніданок придумати складно.
Готується яєчня по-Кончаловського просто і швидко. Червоний цибулю можна замінити фіолетовим або звичайним ріпчастою. В оригіналі рецепта вказано копчений сир сулугуні, але і будь-який твердий сир типу "російського" теж підійде. Смачно, ситно і ароматно.
- Бекон - 100 грам
- Лук червоний - 0, 5 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Куряче яйце - 3 штуки
- Молоко - 125 мілілітрів
- Хліб чорний - 100 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків

Підготуйте інгредієнти для приготування яєчні по-Кончаловського.

Чорний хліб наріжте скибочками і підсмажте на сковороді в невеликій кількості соняшникової олії. Потім натріть часником.

Бекон наріжте і викладіть в сковороду. Злегка підсмажте.

Додайте нарізаний червоний лук і часник.

Помідори дрібно наріжте і викладіть в сковороду з беконом і цибулею.

Гасіть помідори з беконом і цибулею 7-8 хвилин, поки не випарується рідина.

Яйця розбийте в глибоку тарілку.

Налийте молоко і посоліть за смаком. Збийте, як з омлету.

У сковороду з маслом вилийте яєчно-молочну суміш.

Викладіть скибочки чорного хліба.

На хліб розкладіть бекон з цибулею і помідорами.

Посипте тертим сиром.

Коли яєчня знизу трохи підсмажиться, загорніть її краю на хліб з сиром, беконом і помідорами.

Ось так маємо отримати. Накрийте сковороду кришкою і доведіть яєчню до готовності на невеликому вогні протягом 3-4 хвилин.

Яєчня готовіше. Подавайте до столу в теплому вигляді.