Рецепт Яєчня більше Кончаловський фото

Яєчня більше Кончаловський
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця , Молоко
Дієтичне харчування
На сніданок
Гарячі страви , Яєчня
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Пропоную яєчню за рецептом Наталії Кончаловською. Блюдо дуже ситне, смачне і корисне. Кращий сніданок придумати складно.

Опис приготування:

Готується яєчня по-Кончаловського просто і швидко. Червоний цибулю можна замінити фіолетовим або звичайним ріпчастою. В оригіналі рецепта вказано копчений сир сулугуні, але і будь-який твердий сир типу"Російського" теж підійде. Смачно, ситно і ароматно.

  • Бекон - 100 грам
  • Лук червоний - 0, 5 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Молоко - 125 мілілітрів
  • Хліб чорний - 100 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Соняшникова олія - 20 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Часник - 1-2 зубчиків
яєчня більше Кончаловський - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування яєчні по-Кончаловського.
яєчня більше Кончаловський - фото крок 2
Чорний хліб наріжте скибочками і підсмажте на сковороді в невеликій кількості соняшникової олії. Потім натріть часником.
яєчня більше Кончаловський - фото крок 3
Бекон наріжте і викладіть в сковороду. Злегка підсмажте.
яєчня більше Кончаловський - фото крок 4
Додайте нарізаний червоний лук і часник.
яєчня більше Кончаловський - фото крок 5
Помідори дрібно наріжте і викладіть в сковороду з беконом і цибулею.
яєчня більше Кончаловський - фото крок 6
Гасіть помідори з беконом і цибулею 7-8 хвилин, поки не випарується рідина.
яєчня більше Кончаловський - фото крок 7
Яйця розбийте в глибоку тарілку.
яєчня більше Кончаловський - фото крок 8
Налийте молоко і посоліть за смаком. Збийте, як з омлету.
яєчня більше Кончаловський - фото крок 9
У сковороду з маслом вилийте яєчно-молочну суміш.
яєчня більше Кончаловський - фото крок 10
Викладіть скибочки чорного хліба.
яєчня більше Кончаловський - фото крок 11
На хліб розкладіть бекон з цибулею і помідорами.
яєчня більше Кончаловський - фото крок 12
Посипте тертим сиром.
яєчня більше Кончаловський - фото крок 13
Коли яєчня знизу трохи підсмажиться, загорніть її краю на хліб з сиром, беконом і помідорами.
яєчня більше Кончаловський - фото крок 14
Ось так маємо отримати. Накрийте сковороду кришкою і доведіть яєчню до готовності на невеликому вогні протягом 3-4 хвилин.
яєчня більше Кончаловський - фото крок 15
Яєчня готовіше. Подавайте до столу в теплому вигляді.

Схожі рецепти