В'ялена баранина
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт для тих, хто хоче заготовити баранину про запас. М'ясо виходить дуже смачним і може довго зберігатися в погребі чи холодильнику. В'ялена баранина послужить відмінною закускою.
Для приготування в'яленої баранини потрібно м'ясо без кісток, спеції - перець чорний в горошках, лавровий лист, імбир, кориця і сіль. М'ясо треба буде порізати великими шматками. А потім дотримуйтеся наведеного нижче рецепти. Успіхів!
Готуємо в'ялену баранину:
1. М'ясо помийте, видаліть великі сухожилля і плівки. Поріжте великими шматками.
2. Доведіть до кипіння 3 літра води, киньте в неї порізану корінь імбиру, запашний перець, сіль, лавровий лист, корицю і кип'ятіть 10 хвилин.
3. Кожен шматок м'яса по черзі опускайте в киплячий розсіл на 3-5 хвилин.
4. Потім м'ясо охолодіть і розкладіть на решітці в сухому і темному провітрюваному приміщенні. В'ялити протягом 10 діб.
5. Готове м'ясо зберігайте в прохолодному приміщенні або холодильнику. Використовуйте як закуску або як інгредієнт для приготування інших страв з в'яленим м'ясом.
Смачного!
- Баранина - 5 кілограм
- Перець горошком - 8 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Паличка кориці - 2 штуки
- Корінь імбиру - 20 грам
- Сіль - 600 грам
Готуємо в'ялену баранину:
1. М'ясо помийте, видаліть великі сухожилля і плівки. Поріжте великими шматками.
2. Доведіть до кипіння 3 літра води, киньте в неї порізану корінь імбиру, запашний перець, сіль, лавровий лист, корицю і кип'ятіть 10 хвилин.
3. Кожен шматок м'яса по черзі опускайте в киплячий розсіл на 3-5 хвилин.
4. Потім м'ясо охолодіть і розкладіть на решітці в сухому і темному провітрюваному приміщенні. В'ялити протягом 10 діб.
5. Готове м'ясо зберігайте в прохолодному приміщенні або холодильнику. Використовуйте як закуску або як інгредієнт для приготування інших страв з в'яленим м'ясом.
Смачного!