Рецепт В'ялена баранина фото

В'ялена баранина
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 7
Час приготування: 7 дн. 22 г. 0 хв.

Цей рецепт для тих, хто хоче заготовити баранину про запас. М'ясо виходить дуже смачним і може довго зберігатися в погребі чи холодильнику. В'ялена баранина послужить відмінною закускою.

Опис приготування:

Для приготування в'яленої баранини потрібно м'ясо без кісток, спеції - перець чорний в горошках, лавровий лист, імбир, кориця і сіль. М'ясо треба буде порізати великими шматками. А потім дотримуйтеся наведеного нижче рецепти. Успіхів!

Готуємо в'ялену баранину:

1. М'ясо помийте, видаліть великі сухожилля і плівки. Поріжте великими шматками.

2. Доведіть до кипіння 3 літра води, киньте в неї порізану корінь імбиру, запашний перець, сіль, лавровий лист, корицю і кип'ятіть 10 хвилин.

3. Кожен шматок м'яса по черзі опускайте в киплячий розсіл на 3-5 хвилин.

4. Потім м'ясо охолодіть і розкладіть на решітці в сухому і темному провітрюваному приміщенні. В'ялити протягом 10 діб.

5. Готове м'ясо зберігайте в прохолодному приміщенні або холодильнику. Використовуйте як закуску або як інгредієнт для приготування інших страв з в'яленим м'ясом.

Смачного!

  • Баранина - 5 кілограм
  • Перець горошком - 8 штук
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Паличка кориці - 2 штуки
  • Корінь імбиру - 20 грам
  • Сіль - 600 грам
Для приготування в'яленої баранини потрібно м'ясо без кісток, спеції - перець чорний в горошках, лавровий лист, імбир, кориця і сіль. М'ясо треба буде порізати великими шматками. А потім дотримуйтеся наведеного нижче рецепти. Успіхів!

Готуємо в'ялену баранину:

1. М'ясо помийте, видаліть великі сухожилля і плівки. Поріжте великими шматками.

2. Доведіть до кипіння 3 літра води, киньте в неї порізану корінь імбиру, запашний перець, сіль, лавровий лист, корицю і кип'ятіть 10 хвилин.

3. Кожен шматок м'яса по черзі опускайте в киплячий розсіл на 3-5 хвилин.

4. Потім м'ясо охолодіть і розкладіть на решітці в сухому і темному провітрюваному приміщенні. В'ялити протягом 10 діб.

5. Готове м'ясо зберігайте в прохолодному приміщенні або холодильнику. Використовуйте як закуску або як інгредієнт для приготування інших страв з в'яленим м'ясом.

Смачного!

Схожі рецепти