Унаш
(покроковий рецепт з фото)
Унаш - ситний і смачний суп туркменської кухні. Його особливість - це з'єднання квасолі, домашньої локшини і кислого молока в гарячому бульйоні з баранини. Спробуйте рецепт, як просто приготувати "унаш" .
Туркменія - красива країна з пустелями і рідкісними оазисами. Основний уклад побуту туркменського народу - скотарство, що не могло не позначитися на кухні країни, де основними продуктами харчування є м'ясо і молоко.
Поєднавши їх в супі, додавши трохи бобових для оздоровчого і протизапального ефекту, домашньої локшини для густоти і ситності, ми отримаємо "унаш" - заряд бадьорості на весь день.
- Баранина - 300 грам
- Квасоля - 6 Ст. Ложок
- Цибуля - 2 штуки
- Сало Бараняча (smalec) - 2 Ст. Ложки (або рослинне масло)
- Перець червоний мелений - 1/3 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кисле молоко - 1 Склянка
Підготуйте необхідні продукти. Квасоля заздалегідь промийте і замочіть в холодній воді на 40 хвилин.
М'ясо, квасоля варіть протягом 1 годину.
Додайте пасеровану на жирі подрібнену цибулю, домашню локшину. provara 5 хвилин.
Додайте сіль, перець. Заправте кислим молоком.
Смачного!