Рецепт Унаш фото

Унаш
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Квасоля , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Унаш - ситний і смачний суп туркменської кухні. Його особливість - це з'єднання квасолі, домашньої локшини і кислого молока в гарячому бульйоні з баранини. Спробуйте рецепт, як просто приготувати"унаш" .

Опис приготування:

Туркменія - красива країна з пустелями і рідкісними оазисами. Основний уклад побуту туркменського народу - скотарство, що не могло не позначитися на кухні країни, де основними продуктами харчування є м'ясо і молоко.

Поєднавши їх в супі, додавши трохи бобових для оздоровчого і протизапального ефекту, домашньої локшини для густоти і ситності, ми отримаємо"унаш" - заряд бадьорості на весь день.

  • Баранина - 300 грам
  • Квасоля - 6 Ст. Ложок
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сало Бараняча (smalec) - 2 Ст. Ложки (або рослинне масло)
  • Перець червоний мелений - 1/3 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кисле молоко - 1 Склянка
унаш - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Квасоля заздалегідь промийте і замочіть в холодній воді на 40 хвилин.
унаш - фото крок 2
М'ясо, квасоля варіть протягом 1 годину.
унаш - фото крок 3
Додайте пасеровану на жирі подрібнену цибулю, домашню локшину. provara 5 хвилин.
унаш - фото крок 4
Додайте сіль, перець. Заправте кислим молоком.
унаш - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти