Рецепт Українська домашня ковбаса (простий рецепт) фото

Українська домашня ковбаса (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Свинина
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Любіть домашню ковбасу? Тоді цей рецепт точно вам сподобається! Сьогодні я розповім, як приготувати українську домашню ковбасу, яка підкорить вас з першого шматочка! Приступаємо до приготування.

Така ковбаска ідеально підійде на вечерю або на природу. Чи плануєте барбекю на природі? Тоді віддайте перевагу українським домашнім ковбасок, і ви не пошкодуєте. Успіх цієї страви гарантований!

  • Свинячий окіст - 1, 5 кілограма
  • Свиняча лопатка - 1 кілограм
  • Svinaya м'ясопереробки - 500 грам
  • Крижана вода - 250 мілілітрів
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Свинячі кишки - 1 штука(6 м)
  • Спеції - по 1 Чайна ложка (мелений коріандр, чорний і запашний перець)
  • Зерна гірчиці - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 30 грам
українська домашня ковбаса (простий рецепт) - фото крок 1
Свинячий окіст промиваємо, нарізаємо кубиком. Половину животини нарізаємо кубиком, а другу змелюють в м'ясорубці.
українська домашня ковбаса (простий рецепт) - фото крок 2
Лопатку також змелюють на м'ясорубці. Спеції змішуємо в ступці і товчемо все до однорідності. Змішуємо фарш і м'ясо, посипаємо приправами і гарненько перемішуємо.
українська домашня ковбаса (простий рецепт) - фото крок 3
У перемішану масу поступово доливаємо воду, продовжуємо перемішувати. Накриваємо посуд плівкою і маринуємо протягом доби в холодильнику. На наступний день наповнюємо кишки фаршем, кінці пов'язуємо кулінарною ниткою.
українська домашня ковбаса (простий рецепт) - фото крок 4
Духовку розігріваємо до 180 градусів, ковбасу укладаємо кільцем на сковороду, по периметру розподіляємо рубаний часник. Запікаємо 20 хвилин - і все, ковбаса готова, смачного!

Схожі рецепти