Українська домашня ковбаса (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Любіть домашню ковбасу? Тоді цей рецепт точно вам сподобається! Сьогодні я розповім, як приготувати українську домашню ковбасу, яка підкорить вас з першого шматочка! Приступаємо до приготування.
Така ковбаска ідеально підійде на вечерю або на природу. Чи плануєте барбекю на природі? Тоді віддайте перевагу українським домашнім ковбасок, і ви не пошкодуєте. Успіх цієї страви гарантований!
- Свинячий окіст - 1, 5 кілограма
- Свиняча лопатка - 1 кілограм
- Svinaya м'ясопереробки - 500 грам
- Крижана вода - 250 мілілітрів
- Часник - 5-6 зубчиків
- Свинячі кишки - 1 штука(6 м)
- Спеції - по 1 Чайна ложка (мелений коріандр, чорний і запашний перець)
- Зерна гірчиці - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 30 грам
Свинячий окіст промиваємо, нарізаємо кубиком. Половину животини нарізаємо кубиком, а другу змелюють в м'ясорубці.
Лопатку також змелюють на м'ясорубці. Спеції змішуємо в ступці і товчемо все до однорідності. Змішуємо фарш і м'ясо, посипаємо приправами і гарненько перемішуємо.
У перемішану масу поступово доливаємо воду, продовжуємо перемішувати. Накриваємо посуд плівкою і маринуємо протягом доби в холодильнику. На наступний день наповнюємо кишки фаршем, кінці пов'язуємо кулінарною ниткою.
Духовку розігріваємо до 180 градусів, ковбасу укладаємо кільцем на сковороду, по периметру розподіляємо рубаний часник. Запікаємо 20 хвилин - і все, ковбаса готова, смачного!