Рецепт Тушкована яловичина з пивом і паприкою фото

Тушкована яловичина з пивом і паприкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Яловичина, Спеції, Прянощі, Приправи, Паприка
Пісні страви
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування тушкованою яловичини з пивом і паприкою. Легко готувати, займає досить довгий час, але це блюдо варто вашої уваги і витраченого часу.

Кількість порцій: 6
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Олія - 1 Ст. Ложка
  • Тушкована яловичина - 900 грам
  • Середня цибулина - 1 штука (нарізати кубиками)
  • Часник - 3 зубчики
  • Пляшка пива - 1 штука
  • М'ясний бульйон - 4 склянки (або 4 склянки води + 4 куб.См бульйону)
  • Worcestershire соус - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Паприка - 0.5 чайних ложки
  • Кошерна сіль - 0.5 чайних ложки
  • Мелений чорний перець - - За смаком
  • Цукор - 1.5 чайних ложки
  • Морква - 4 штуки (помити і нарізати невеликими шматочками)
  • Молода картопля - 4 штуки (порізати на чверті)
  • Петрушка - - За смаком (дрібно порубати, по бажанню)
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 1
У каструлі нагрійте оливкова олія і трохи вершкового.
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 2
Обсмажте м'ясо з усіх боків, краще це зробити за 2-3 заходу. Перекладайте готове м'ясо в окрему тарілку.
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 3
Поріжте цибулю …
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 4
…трохи часнику.
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 5
Додайте їх в каструлю і обсмажте протягом декількох хвилин.
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 6
Влийте трохи гарячої води.
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 7
Додайте кубики яловичого бульйону (можна використовувати і готовий яловичий бульйон, якщо є під рукою).
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 8
Влейте банку пива.
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 9
Поріжте підсмажене м'ясо, але не дрібно.
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 10
Потім закиньте в каструлю.
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 11
Влийте від м'яса сік.
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 12
Далі, додайте трохи солі.
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 13
Додайте, близько 1 ст.Л. Вустершірского соусу. І трохи томатної пасти.
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 14
Засипте цукор…
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 15
І трохи паприки. Перемішайте і накрийте кришкою, готуйте під кришкою півтора - два години.
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 16
Потім, помийте і поріжте моркву…
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 17
Поріжте червоний картопля на четвертинки (не забувайте, його теж треба помити).
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 18
Додайте їх в каструлю, накрийте кришкою і готуйте ще 30 хвилин. Якщо рівень рідини вам здається малуватий, додайте ще гарячої води з розчиненим у ній кубиком бульйону. Ви також можете додати ще пива.
тушкована яловичина з пивом і паприкою - фото крок 19
Після закінчення 30 хвилин, зніміть з плити, перемішайте і можна сервірувати на стіл, прикрасивши свіжою петрушкою. Смачного.

Схожі рецепти