Тушкована яловичина з пивом і паприкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тушкованою яловичини з пивом і паприкою. Легко готувати, займає досить довгий час, але це блюдо варто вашої уваги і витраченого часу.
Кількість порцій: 6
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Тушкована яловичина - 900 грам
- Середня цибулина - 1 штука (нарізати кубиками)
- Часник - 3 зубчики
- Пляшка пива - 1 штука
- М'ясний бульйон - 4 склянки (або 4 склянки води + 4 куб.См бульйону)
- Worcestershire соус - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Паприка - 0.5 чайних ложки
- Кошерна сіль - 0.5 чайних ложки
- Мелений чорний перець - - За смаком
- Цукор - 1.5 чайних ложки
- Морква - 4 штуки (помити і нарізати невеликими шматочками)
- Молода картопля - 4 штуки (порізати на чверті)
- Петрушка - - За смаком (дрібно порубати, по бажанню)
У каструлі нагрійте оливкова олія і трохи вершкового.
Обсмажте м'ясо з усіх боків, краще це зробити за 2-3 заходу. Перекладайте готове м'ясо в окрему тарілку.
Поріжте цибулю …
…трохи часнику.
Додайте їх в каструлю і обсмажте протягом декількох хвилин.
Влийте трохи гарячої води.
Додайте кубики яловичого бульйону (можна використовувати і готовий яловичий бульйон, якщо є під рукою).
Влейте банку пива.
Поріжте підсмажене м'ясо, але не дрібно.
Потім закиньте в каструлю.
Влийте від м'яса сік.
Далі, додайте трохи солі.
Додайте, близько 1 ст.Л. Вустершірского соусу. І трохи томатної пасти.
Засипте цукор…
І трохи паприки. Перемішайте і накрийте кришкою, готуйте під кришкою півтора - два години.
Потім, помийте і поріжте моркву…
Поріжте червоний картопля на четвертинки (не забувайте, його теж треба помити).
Додайте їх в каструлю, накрийте кришкою і готуйте ще 30 хвилин. Якщо рівень рідини вам здається малуватий, додайте ще гарячої води з розчиненим у ній кубиком бульйону. Ви також можете додати ще пива.
Після закінчення 30 хвилин, зніміть з плити, перемішайте і можна сервірувати на стіл, прикрасивши свіжою петрушкою. Смачного.