Рецепт Террін з сиру з редискою і травами фото

Террін з сиру з редискою і травами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершки , Сир , Зелень , Петрушка , Кріп , Редис
Вегетаріанське харчування
На вечерю , Для дітей , Легка вечеря , Літні , На сніданок , Полудень
Солоне
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Якщо ви ніколи не пробували подібних закусок, то настійно рекомендую це зробити! Це дуже смачно і корисно! Террін їдять як самостійне блюдо або кладуть на шматочок свіжого житнього хліба!

Опис приготування:

Закусочний террин виходить легким і дуже смачним! Якщо блюдо готується для дорослих людей, то до складу можна додати пару столових ложок хрону. Зелень вибирайте на свій смак! Як приготувати терин з сир з редискою і травами читайте в покроковому рецепті.

  • Сир - 400 грам
  • Вершки - 120 мілілітрів
  • Желатин харчовий швидкорозчинний - 1, 5 Ст. Ложки
  • Редис - 100-150 грам
  • Цибуля зелена - пучок (невеликий)
  • Кріп свіжий - пучок (невеликий)
  • Петрушка свіжа - пучок (невеликий)
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
террін з сиру з редискою і травами - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включаючи желатин, сіль і перець. Редис і зелень добре помийте.
террін з сиру з редискою і травами - фото крок 2
Редис наріжте соломкою.
террін з сиру з редискою і травами - фото крок 3
Зелень наріжте і змішайте з редискою.
террін з сиру з редискою і травами - фото крок 4
Желатин додайте в вершки і трохи нагрійте до розчинення желатину. З'єднайте до однорідної маси сир з вершками.
террін з сиру з редискою і травами - фото крок 5
Додайте зелень з редискою, лимонний сік, посоліть і поперчіть за смаком. Все добре перемішайте.
террін з сиру з редискою і травами - фото крок 6
Прямокутну форму застеліть харчовою плівкою.
террін з сиру з редискою і травами - фото крок 7
Викладіть сирну масу в форму.
террін з сиру з редискою і травами - фото крок 8
Верх закрийте хвостиками харчової плівки і покладіть невеликий прес. Приберіть в холодильник на 5-6 годин, до повного застигання. Потім розгорніть харчову плівку і переверніть террин на блюдо або дощечку. Зніміть все плівку і подавайте террин до столу.
террін з сиру з редискою і травами - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти