Террін з сиру з редискою і травами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ніколи не пробували подібних закусок, то настійно рекомендую це зробити! Це дуже смачно і корисно! Террін їдять як самостійне блюдо або кладуть на шматочок свіжого житнього хліба!
Закусочний террин виходить легким і дуже смачним! Якщо блюдо готується для дорослих людей, то до складу можна додати пару столових ложок хрону. Зелень вибирайте на свій смак! Як приготувати терин з сир з редискою і травами читайте в покроковому рецепті.
- Сир - 400 грам
- Вершки - 120 мілілітрів
- Желатин харчовий швидкорозчинний - 1, 5 Ст. Ложки
- Редис - 100-150 грам
- Цибуля зелена - пучок (невеликий)
- Кріп свіжий - пучок (невеликий)
- Петрушка свіжа - пучок (невеликий)
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включаючи желатин, сіль і перець. Редис і зелень добре помийте.
Редис наріжте соломкою.
Зелень наріжте і змішайте з редискою.
Желатин додайте в вершки і трохи нагрійте до розчинення желатину. З'єднайте до однорідної маси сир з вершками.
Додайте зелень з редискою, лимонний сік, посоліть і поперчіть за смаком. Все добре перемішайте.
Прямокутну форму застеліть харчовою плівкою.
Викладіть сирну масу в форму.
Верх закрийте хвостиками харчової плівки і покладіть невеликий прес. Приберіть в холодильник на 5-6 годин, до повного застигання. Потім розгорніть харчову плівку і переверніть террин на блюдо або дощечку. Зніміть все плівку і подавайте террин до столу.
Смачного!