«терияки» в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Знаменитий соус, який часто використовують в азіатській кухні, зовсім нескладно зробити самостійно. Хочете, навчу вас, як приготувати "теріякі" в домашніх умовах? Запам'ятовуйте покроковий рецепт.
Не бійтеся відразу робити велику порцію, готовий соус чудово може зберігатися в холодильнику до місяця. Його можна використовувати для маринадів, при запіканні, в салатах і т. d. Відмінний домашній соус, який зробить ваші страви смачнішими та пікантними.
- Часник - 2 зубчики
- Імбир - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - 1/4 склянки
- Соєвий соус - 1/2 склянки (или Тамари)
- Суха гірчиця - 1 Чайна ложка
- Ананасовий сік - 2 склянки
- Перець - щіпка
1. Очистіть і подрібніть часник з імбиром.
2. Додайте коричневий цукор.
3. Влийте соєвий соус.
4. Додайте гірчицю.
5. Поперчіть за смаком. Змішайте
6. Перелийте в чисту баночку.
7. Додайте ананасовий сік і перемішайте. "теріякі" в домашніх умовах готовий!