Рецепт Телятина з болгарським перцем фото

Телятина з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо, Овочі, Телятина, Болгарський перець
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Смажена або тушкована телятина дуже добре поєднується з овочами! В даному рецепті м'ясо маринується, а потім гаситься з овочами і ароматним соусом.

Блюдо підходить для вечері і обіду. Рекомендую!

Перед вами - простий рецепт приготування телятини з болгарським перцем. М'ясо маринується в соєвому соусі, оцті і спеціях. Потім гаситься на сковороді з овочами і соусом. На гарнір підійде відварну картоплю або пюре, гречка, макарони або ще щось, що ви самі любите. Хай щастить!

  • Телятина - 600 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Помідори - 300 грам (у власному соку)
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Оцет бальзміческій - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - 1/2 чайних ложки
  • Суміш перців - 1/4 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Масло оливкове - 1 За смаком
телятина з болгарським перцем - фото крок 1
Попередньо потрібно замаринувати порізане кубиками м'ясо. Для цього помістіть його на 1 годину в маринад із соєвого соусу, бальзамічного оцту, перець і паприка. Тим часом зніміть з помідорів шкірку. Лук наріжте півкільцями, перець - соломкою.
телятина з болгарським перцем - фото крок 2
Обсмажте на оливковій олії цибулю, потім додайте болгарський перець. Готуйте до м'якості.
телятина з болгарським перцем - фото крок 3
Додайте на сковороду томатний сік і помідори. Доведіть все до кипіння.
телятина з болгарським перцем - фото крок 4
Яловичину обсмажте на сковороді до рум'яності. В кінці присипте борошном і перемішайте.
телятина з болгарським перцем - фото крок 5
З'єднайте м'ясо і овочі, доведіть все разом до кипіння. Потім зменшіть вогонь і тушкуйте під кришкою до готовності.
телятина з болгарським перцем - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти