Телятина з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Смажена або тушкована телятина дуже добре поєднується з овочами! В даному рецепті м'ясо маринується, а потім гаситься з овочами і ароматним соусом.
Блюдо підходить для вечері і обіду. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування телятини з болгарським перцем. М'ясо маринується в соєвому соусі, оцті і спеціях. Потім гаситься на сковороді з овочами і соусом. На гарнір підійде відварну картоплю або пюре, гречка, макарони або ще щось, що ви самі любите. Хай щастить!
- Телятина - 600 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Помідори - 300 грам (у власному соку)
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Оцет бальзміческій - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Суміш перців - 1/4 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Масло оливкове - 1 За смаком
Попередньо потрібно замаринувати порізане кубиками м'ясо. Для цього помістіть його на 1 годину в маринад із соєвого соусу, бальзамічного оцту, перець і паприка. Тим часом зніміть з помідорів шкірку. Лук наріжте півкільцями, перець - соломкою.
Обсмажте на оливковій олії цибулю, потім додайте болгарський перець. Готуйте до м'якості.
Додайте на сковороду томатний сік і помідори. Доведіть все до кипіння.
Яловичину обсмажте на сковороді до рум'яності. В кінці присипте борошном і перемішайте.
З'єднайте м'ясо і овочі, доведіть все разом до кипіння. Потім зменшіть вогонь і тушкуйте під кришкою до готовності.
Смачного!