Рецепт Свинина під вершковим соусом фото

Свинина під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Вершки
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 хв.

Шукайте варіант м'ясної страви, нескладного і смачного? Тоді пропоную вам відмінний рецепт свинини під вершковим соусом. Дуже соковите і ніжне м'ясо просто тане в роті.

Опис приготування:

Ця апетитна свинина під вершковим соусом в домашніх умовах - відмінний варіант не тільки повсякденного, але і святкової страви. Доповнити його можна як гарніром, так і овочами (свіжими або на грилі, наприклад). Дуже смачно виходить, обов'язково варто спробувати.

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Вино біле сухе - 150 мілілітрів
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Гірчиця в зернах - 1-2 чайних ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Свинячі відбивні - 3 штуки
свинина під вершковим соусом - фото крок 1
1. На сковороду відправте вершкове і рослинне масло, розігрійте як слід. Паралельно промийте та висушіть паперовим рушником відбивні.
свинина під вершковим соусом - фото крок 2
2. М'ясо потрібно посолити і поперчити з усіх боків. При бажанні можна використовувати і інші спеції, проте я б рекомендувала не перестаратися з ними. Природність смаку тут будемо доречніше.
свинина під вершковим соусом - фото крок 3
3. На сковороду викладіть м'ясо, і на сильному вогні обсмажте його з двох боків до золотистої скоринки. Зніміть відбивні і відкладіть на тарілку.
свинина під вершковим соусом - фото крок 4
4. У м'ясний соус, який залишився на сковороді, влийте вершки. Доведіть до кипіння, акуратно помішуючи.
свинина під вершковим соусом - фото крок 5
5. Потім додайте подрібнений часник і гірчицю в зернах. Через пару хвилин викладіть на сковороду м'ясо.
свинина під вершковим соусом - фото крок 6
6. Гаситься свинина під вершковим соусом перші хвилин 7-10 під кришкою, потім її (кришку) можна зняти. Соус увариться, а м'ясо стане дуже ніжним і м'яким. Подавати до столу можна відразу після приготування.

Схожі рецепти