Свинина під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте варіант м'ясної страви, нескладного і смачного? Тоді пропоную вам відмінний рецепт свинини під вершковим соусом. Дуже соковите і ніжне м'ясо просто тане в роті.
Ця апетитна свинина під вершковим соусом в домашніх умовах - відмінний варіант не тільки повсякденного, але і святкової страви. Доповнити його можна як гарніром, так і овочами (свіжими або на грилі, наприклад). Дуже смачно виходить, обов'язково варто спробувати.
- Вершкове масло - 50 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Вино біле сухе - 150 мілілітрів
- Вершки - 150 мілілітрів
- Гірчиця в зернах - 1-2 чайних ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Свинячі відбивні - 3 штуки
1. На сковороду відправте вершкове і рослинне масло, розігрійте як слід. Паралельно промийте та висушіть паперовим рушником відбивні.
2. М'ясо потрібно посолити і поперчити з усіх боків. При бажанні можна використовувати і інші спеції, проте я б рекомендувала не перестаратися з ними. Природність смаку тут будемо доречніше.
3. На сковороду викладіть м'ясо, і на сильному вогні обсмажте його з двох боків до золотистої скоринки. Зніміть відбивні і відкладіть на тарілку.
4. У м'ясний соус, який залишився на сковороді, влийте вершки. Доведіть до кипіння, акуратно помішуючи.
5. Потім додайте подрібнений часник і гірчицю в зернах. Через пару хвилин викладіть на сковороду м'ясо.
6. Гаситься свинина під вершковим соусом перші хвилин 7-10 під кришкою, потім її (кришку) можна зняти. Соус увариться, а м'ясо стане дуже ніжним і м'яким. Подавати до столу можна відразу після приготування.