Рецепт Свинина «Garmoška» фото

Свинина «Garmoška»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , День народження , Ювілей
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Ця запечена свинина"Гармошка" стане прикрасою вашого святкового столу! Блюдо дуже привертає увагу і не дарма, адже воно дуже смачне і ситне. До того ж, готується страва дуже просто!

Опис приготування:

Приготовим свинину "гармошку" в домашніх умовах. У шматку свинини робимо глибокі надрізи, але не доходячи до кінця. У надрізи вставляємо сир, помідори і часник. Загортаємо м'ясо у фольгу і запікаємо. Готову страву викладаємо на красиві тарілочки, дорізала м'ясо до кінця і розділивши його на порції. Хай щастить!

  • Свинина (корейська) - 800 грам
  • Сир - 400 грам
  • Помідори - 600 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
свинина
Помідори нарізаємо кружечками.
свинина
Сир ріжемо пластинками.
свинина
Шматок свинини промити і зробити розрізи поперек - приблизно на 3/4, не доходячи до кінця. Потім посолити і поперчити м'ясо. У кожен надріз покласти по скибочці помідора і сиру, а також пару платівок часнику.
свинина
Загортаємо м'ясо у фольгу.
свинина
М'ясо запікати до готовності, приблизно 1 час.
свинина
При подачі на стіл дорізала м'ясо до кінця і подаємо окремими шматочками. Смачного!

Схожі рецепти