Суп з паприкою
(покроковий рецепт з фото)
Під паприкою тут слід розуміти не тільки болгарський перець, але і мелену паприку у вигляді спеції.
Іноді хочеться чогось такого простого, але ароматного. Я люблю бульйони або ось такі легкі супи. Цей цілком відповідає і смаку, і бажанням. Легкий і смачний.
- Болгарський перець - 2 штуки
- Мелена паприка - 2 Ст. Ложки
- Куряче м'ясо - 400 грам
- Картопля - 5 склянок
- Вода - 2 L
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
Болгарський перець і цибулю потрібно нарізати, а морква - натерти на тертці.
М'ясо птиці наріжте на невеликі шматочки. Залийте водою і поставити на плиту закипати. Зніміть піну.
На рослинному маслі обсмажити цибулю, морква, болгарський перець.
У бульйон додайте очищену картоплю. Варіть 15 хвилин. Потім додайте обсмажені овочі. Варити ще 10 хвилин. Додайте сіль, molotuû перець, перчик, інші спеції на ваш вибір.
Варити треба до готовності всіх компонентів, потім вимикайте. Дайте настоятися кілька хвилин і, розлив по тарілках, подавайте до столу.