Суп з макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви обожнюєте макарони і різноманітні пасти, то цей рецепт - для вас. Сьогодні я вам розповім, як приготувати суп з макаронів легко і просто. Суп виходить густий і наваристий, ситний.
Такий суп готується легко, а його смак вражає уяву. За смаком такий суп нагадує пасту "болоньєзе" . Якщо любите погостріше, то додайте перець чилі. Перед подачею посипте петрушкою і тертим пармезаном. Також подавайте такий суп з чіабаттою або грінками.
Смачного!
- Фарш яловичий - 500 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль і перець - За смаком
- Курячий бульйон - 3 склянки
- Томатний соус - 300 мілілітрів
- Помідори у власному соку - 350 грам
- Вустерширський соус - 1 Ст. Ложка
- Майоран сушений - 1 Чайна ложка
- Чебрець - 3/4 чайних ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Макарони - 170 грам
- Кукурудза - 1, 5 склянки
1
У каструлі нагрійте масло і обсмажте на ньому подрібнений часник, цибулю і натерту моркву.
2
Додайте туди фарш і смажте до готовності. Приправте сіллю і перцем.
3
Додайте бульйон, спеції і томатний соус. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь.
4
Додайте макарони і готуйте 15-20 хвилин. Для 5 хвилин до готовності додайте кукурудзу.
5
Видаліть лавровий лист і подавайте суп гарячим.