Рецепт Суп з макаронів фото

Суп з макаронів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Овочі, Макарони, Фарш, Яловичина, Помідор, Часник, Цибуля, Кукурудза
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Якщо ви обожнюєте макарони і різноманітні пасти, то цей рецепт - для вас. Сьогодні я вам розповім, як приготувати суп з макаронів легко і просто. Суп виходить густий і наваристий, ситний.

Такий суп готується легко, а його смак вражає уяву. За смаком такий суп нагадує пасту "болоньєзе" . Якщо любите погостріше, то додайте перець чилі. Перед подачею посипте петрушкою і тертим пармезаном. Також подавайте такий суп з чіабаттою або грінками.

Смачного!

  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль і перець - За смаком
  • Курячий бульйон - 3 склянки
  • Томатний соус - 300 мілілітрів
  • Помідори у власному соку - 350 грам
  • Вустерширський соус - 1 Ст. Ложка
  • Майоран сушений - 1 Чайна ложка
  • Чебрець - 3/4 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Макарони - 170 грам
  • Кукурудза - 1, 5 склянки
1
У каструлі нагрійте масло і обсмажте на ньому подрібнений часник, цибулю і натерту моркву.
2
Додайте туди фарш і смажте до готовності. Приправте сіллю і перцем.
3
Додайте бульйон, спеції і томатний соус. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь.
4
Додайте макарони і готуйте 15-20 хвилин. Для 5 хвилин до готовності додайте кукурудзу.
5
Видаліть лавровий лист і подавайте суп гарячим.

Схожі рецепти