Рецепт Стейк з глив з соусом барбекю «Maxeev »» фото

Стейк з глив з соусом барбекю «Maxeev »»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Дієтичне харчування
На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Стейк

Ділюся рецептом оригінального страви з грибів глив. Завдяки способу приготування, текстура виходить пружною, а смак насиченим. Грибний стейк відмінно поєднується з відвареною картоплею!

Замість глив можна використовувати печериці великого розміру. Здивуйте гостей незвичайним стравою на свято! #Махеев'_чудеса_за_полчаса

  • Гливи - 300-400 грам
  • Соус барбекю - 1-2 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
стейк з глив з соусом барбекю
Цілу грибницю глив помийте і обсушіть. Потім покладіть на обробну дошку і накрийте другою. З силою натисніть так, щоб гриби максимально розплющилися.
стейк з глив з соусом барбекю
Переверните, знову поставте вантаж і смажте з іншого боку стільки ж. З грибів повинна повністю піти рідина.
Для маринаду змішайте соєвий соус і соус барбекю "махеев'" .
стейк з глив з соусом барбекю
Стейк з глив готовий, смачного!

Схожі рецепти