Стейк з глив з соусом барбекю «Maxeev »»
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом оригінального страви з грибів глив. Завдяки способу приготування, текстура виходить пружною, а смак насиченим. Грибний стейк відмінно поєднується з відвареною картоплею!
Замість глив можна використовувати печериці великого розміру. Здивуйте гостей незвичайним стравою на свято! #Махеев'_чудеса_за_полчаса
- Гливи - 300-400 грам
- Соус барбекю - 1-2 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Цілу грибницю глив помийте і обсушіть. Потім покладіть на обробну дошку і накрийте другою. З силою натисніть так, щоб гриби максимально розплющилися.
Переверните, знову поставте вантаж і смажте з іншого боку стільки ж. З грибів повинна повністю піти рідина.
Для маринаду змішайте соєвий соус і соус барбекю "махеев'" .
Стейк з глив готовий, смачного!