Стейк з глив з соусом барбекю «Maxeev »»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Ділюся рецептом оригінального страви з грибів глив. Завдяки способу приготування, текстура виходить пружною, а смак насиченим. Грибний стейк відмінно поєднується з відвареною картоплею!
Опис приготування:
Замість глив можна використовувати печериці великого розміру. Здивуйте гостей незвичайним стравою на свято! #Махеев'_чудеса_за_полчаса
- Гливи - 300-400 грам
- Соус барбекю - 1-2 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Цілу грибницю глив помийте і обсушіть. Потім покладіть на обробну дошку і накрийте другою. З силою натисніть так, щоб гриби максимально розплющилися.
Потім розігрійте сковороду з рослинним маслом на середньому вогні. Викладіть гриби. Зверху поставте сковороду або каструлю з яким-небудь вантажем. Смажте гливи під пресом приблизно 5 хвилин.
Переверните, знову поставте вантаж і смажте з іншого боку стільки ж. З грибів повинна повністю піти рідина.
Для маринаду змішайте соєвий соус і соус барбекю"Махеев'" .
Змастіть маринадом гриби, посоліть і поперчіть за смаком. Запікайте в духовці 10-15 хвилин при температурі 200 градусів.
Стейк з глив готовий, смачного!