Темпе в соусі барбекю «Maxeev »»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
На моєму новорічному столі завжди є смажена темпі. Це ферментований соєвий продукт, який подається в якості закуски. Він відмінно поєднується зі всякими соліннями і будь-яким гарніром. Одна з переваг страви - все готується буквально за півгодини! Беріть рецепт на озброєння, виходить дуже смачно!
Опис приготування:
Щоб приготувати смачну закуску з темпі, я пропоную використовувати соус барбекю Махеев'. Темпі досить помаринувати 5 хвилин і яскравий, насичений смак вам гарантований! #Махеев'_чудеса_за_полчаса
- Темпе - 200 грам
- Соус "барбекю" - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для смаження)
Підготуйте всі інгредієнти.
Відваріть брикет темпі в киплячій воді 5-7 хвилин.
Наріжте темпі на скибочки товщиною півсантиметра.
Повапните їх соусом барбекю, залиште на 5 хвилин. При необхідності можна трохи підсолити скибочки.
Обсмажте темпі на сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
Темпе барбекю готовий, смачного!