Sparzha на корейській мові
(покроковий рецепт з фото)
Спаржу по-корейськи люблять багато. Але зазвичай ціна за цей салатик на ринку пристойно кусається. А давайте приготуємо його самі! І стільки, скільки захочемо.
Слово"sparzha" в назві цього салату може ввести новачка від кулінарії в оману. Але не варто представляти тонкі зелені пагони, адже у нас язик йде про так званої сухої корейської спаржі. Насправді це соєвий напівфабрикат, своєрідні пінки з соєвого молока. Ну і що ж, салат від цього гірше не стає. Головне, купити правильні продукти і приготувати все по хорошому рецептом. Такому, як цей -"Sparzha корейський & Quot. Для повного збігу з тим, що продають на ринках можна додати трохи коріандру. Готуйте з задоволенням!
- Sparzha (пакетик) - 1 штука (у цьому рецепті використовується суха соєве спаржа.)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне - 70 грам
- Столовий оцет - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 5 грам
- Сіль - За смаком
Суху спаржу викласти в миску, залити холодною водою і залишити на пару годин.
Після цього спаржу необхідно вийняти з води і дати їй стекти. Потім ріжемо порційно.
Цибулю почистити, нарізати півкільцями.
Морква вимити, почистити, нарізати соломкою.
На сковороду налити рослинне масло, добре його прогріти. Коли почне йти димок, висипати цибулю, обсмажити до прозорості. Потім додати моркву, ще трохи обсмажити.
У миску зі спаржею викласти обсмажені цибулю і моркву. Додати оцет, сіль, чорний перець. Через чеснокодавку видавити часник. Добре перемішати.
Дати страві трохи настоятися і можна їсти. Смачного!