Рецепт Sparzha на корейській мові фото

Sparzha на корейській мові
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі, Спаржа
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Спаржу по-корейськи люблять багато. Але зазвичай ціна за цей салатик на ринку пристойно кусається. А давайте приготуємо його самі! І стільки, скільки захочемо.

Слово"sparzha" в назві цього салату може ввести новачка від кулінарії в оману. Але не варто представляти тонкі зелені пагони, адже у нас язик йде про так званої сухої корейської спаржі. Насправді це соєвий напівфабрикат, своєрідні пінки з соєвого молока. Ну і що ж, салат від цього гірше не стає. Головне, купити правильні продукти і приготувати все по хорошому рецептом. Такому, як цей -"Sparzha корейський & Quot. Для повного збігу з тим, що продають на ринках можна додати трохи коріандру. Готуйте з задоволенням!

  • Sparzha (пакетик) - 1 штука (у цьому рецепті використовується суха соєве спаржа.)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Масло рослинне - 70 грам
  • Столовий оцет - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 5 грам
  • Сіль - За смаком
Sparzha на корейській мові - фото крок 1
Суху спаржу викласти в миску, залити холодною водою і залишити на пару годин.
Sparzha на корейській мові - фото крок 2
Після цього спаржу необхідно вийняти з води і дати їй стекти. Потім ріжемо порційно.
Sparzha на корейській мові - фото крок 3
Цибулю почистити, нарізати півкільцями.
Sparzha на корейській мові - фото крок 4
Морква вимити, почистити, нарізати соломкою.
Sparzha на корейській мові - фото крок 5
На сковороду налити рослинне масло, добре його прогріти. Коли почне йти димок, висипати цибулю, обсмажити до прозорості. Потім додати моркву, ще трохи обсмажити.
Sparzha на корейській мові - фото крок 6
У миску зі спаржею викласти обсмажені цибулю і моркву. Додати оцет, сіль, чорний перець. Через чеснокодавку видавити часник. Добре перемішати.
Sparzha на корейській мові - фото крок 7
Дати страві трохи настоятися і можна їсти. Смачного!

Схожі рецепти