Рецепт Соковита індичка фото

Соковита індичка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Фрукти , Яблука , Цибуля , Філе індички
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вважається, що біле м'ясо індички сухувато, з нього важко приготувати смачну страву. Але є рецепт, за яким виходить така соковита індичка, просто пальчики оближеш! дивіться, як приготувати.

Опис приготування:

М'ясо індички відрізняється високою поживністю і невисокою ціною, воно здатне замінити яловичину або свинину в будь-якому м'ясному блюді. Тому індичку можна готувати часто, використовуючи різні рецепти, маринади, соуси і гарніри.

Отже, дивіться, як приготувати соковиту індичку з соусом.

  • Філе індички - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста невеликий - 20 штук
  • Яблука - 2 штуки
  • Вино біле столове - 1 Склянка
  • Бульйон овочевий - 500 мілілітрів
  • Розмарин свіжий (гілочки) - 4 штуки
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Мускатний горіх мелений - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
соковита індичка - фото крок 1
Файл індичка з сіллю, поперчіть, покладіть пару гілочок свіжого розмарину, надайте м'яса форму рулету, обв'яжіть кулінарним шпагатом і обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки в глибокій сковороді в невеликій кількості гарячого оливкового масла.
соковита індичка - фото крок 2
Наполягати вино, додайте цілі очищені цибулини і готуйте до випаровування алкоголю.
соковита індичка - фото крок 3
Додайте яблука, нарізані на дрібні шматочки, з шкіркою, сіль, влийте овочевий бульйон, перемішайте і доведіть до готовності на слабкому вогні.
соковита індичка - фото крок 4
Коли м'ясо буде готове, перекладіть його на обробну дошку і дайте охолонути, перш ніж нарізати скибочками. Збільште вогонь під сковородою і випарити зайву рідину з соусу з яблук і цибулі, додайте тертий мускатний горіх і сіль за смаком.
соковита індичка - фото крок 5
М'ясо наріжте скибочками.
соковита індичка - фото крок 6
Поверніть м'ясо в сковороду, перемішайте з соусом і прогрійте протягом 2-3 хвилин. Вимкніть вогонь і дайте страві постояти під кришкою кілька хвилин.

Схожі рецепти