Смажені огірки
(покроковий рецепт з фото)
Чи любите ви смажені огірки? А може ви їх не пробували смажити. У мене є дуже цікавий рецепт. Якщо хочете здивувати гостей підсмажте їм огірочків, наприклад з імбиром!
Смажені огірки готуються за двома різними рецептами, можна вибрати тільки один з них, можна готувати обидва відразу. За смаком огірки будуть абсолютно різні. У першому випадку огірки смажаться трохи більше хвилини: 20 секунд розігріваємо олію зі спеціями, потім додаємо огірки, продовжуємо заважати, далі посипаємо все насінням кунжуту, ще через 45 секунд вливаємо соєвий соус, енергійно заважаючи. Потім кидаємо перець чилі і знімаємо з вогню. Це азіатський варіант! Другий варіант з цибулею і вином - європейський! пробуйте, успіхів і приємного апетиту!
- Огірок - 4 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1 щіпка
- Середній корінь імбиру - 1 штука
- Перець чилі - 1/2 штуки
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Крохмаль - 2-3 Ст. Ложок
- Вино червоне - 3-4 Ст. Ложок
- Luk salotų - 2 штуки
- Борошно - 2 чайних ложки
- Масло для смаження - За смаком
- Соєвий соус - За смаком

Частина огірків поріжте кружечками.

А іншу частину огірків поріжте скибочками.

Огірки посоліть і дайте їм полежати, щоб пішла зайва вода, промийте під проточною водою і обсушити.

У розігріте масло киньте часник і імбир.

Додайте огірки обкачані в крохмалі.

Огірки обсмажте, через 45 секунд додайте соєвий соус, енергійно заважайте. Додайте перець чилі і знімайте з вогню.

Огірки, які порізали шматочками з'єднайте з порізаною цибулею і залийте червоним сухим вином на півгодини.

Потім обваляйте в борошні.

Обсмажте огірки в розігрітій олії на сильному вогні.

Смачного!