Рецепт Шашлик зі свинини з томатною пастою фото

Шашлик зі свинини з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Якщо бажання виїхати на природу з'явилося спонтанно, то можу запропонувати приготувати шашлик зі свинини з томатною пастою. М'ясо буде готове буквально через пару годин.

Томатна паста надає шашлику особливий аромат. Запашні трави прекрасно відтіняють смак м'яса. Для маринаду добре підійде базилік, естрада, майоран, орегано, розмарин, чебрець і шавлія. Шашлик за цим рецептом виходить соковитий, ароматний і дуже смачний! Спробуйте!

  • Свинина - 1 кілограм (м'якоть)
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Аджика - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
шашлик зі свинини з томатною пастою - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
шашлик зі свинини з томатною пастою - фото крок 2
М'ясо промийте і наріжте шматочками.
шашлик зі свинини з томатною пастою - фото крок 3
Додайте нарізану кільцями цибулю, подрібнену свіжу зелень, томатну пасту, аджику, гірчицю, олія, сіль і спеції за смаком.
шашлик зі свинини з томатною пастою - фото крок 4
Все ретельно перемішайте, розминаючи цибулю руками, щоб він пустив сік. Накрийте миску харчовою плівкою і залиште м'ясо маринуватися на кілька годин. Чим довше воно буде в маринаді, тим м'якше і ніжніше вийде шашлик. Мінімум потрібні два години, не менше.
шашлик зі свинини з томатною пастою - фото крок 5
М'ясо дістаньте і нанизати на шампури. Смажте над розжареним деревним вугіллям, періодично перевертаючи, поки шашлик рівномірно НЕ прожарітся.
шашлик зі свинини з томатною пастою - фото крок 6
Шашлик зі свинини з томатною пастою готовий.
шашлик зі свинини з томатною пастою - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти