Шашлик зі свинини з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Якщо бажання виїхати на природу з'явилося спонтанно, то можу запропонувати приготувати шашлик зі свинини з томатною пастою. М'ясо буде готове буквально через пару годин.
Опис приготування:
Томатна паста надає шашлику особливий аромат. Запашні трави прекрасно відтіняють смак м'яса. Для маринаду добре підійде базилік, естрада, майоран, орегано, розмарин, чебрець і шавлія. Шашлик за цим рецептом виходить соковитий, ароматний і дуже смачний! Спробуйте!
- Свинина - 1 кілограм (м'якоть)
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Аджика - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
М'ясо промийте і наріжте шматочками.
Додайте нарізану кільцями цибулю, подрібнену свіжу зелень, томатну пасту, аджику, гірчицю, олія, сіль і спеції за смаком.
Все ретельно перемішайте, розминаючи цибулю руками, щоб він пустив сік. Накрийте миску харчовою плівкою і залиште м'ясо маринуватися на кілька годин. Чим довше воно буде в маринаді, тим м'якше і ніжніше вийде шашлик. Мінімум потрібні два години, не менше.
М'ясо дістаньте і нанизати на шампури. Смажте над розжареним деревним вугіллям, періодично перевертаючи, поки шашлик рівномірно НЕ прожарітся.
Шашлик зі свинини з томатною пастою готовий.
Смачного!