Рецепт Шашлик зі свинини з томатною пастою фото

Шашлик зі свинини з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо бажання виїхати на природу з'явилося спонтанно, то можу запропонувати приготувати шашлик зі свинини з томатною пастою. М'ясо буде готове буквально через пару годин.

Опис приготування:

Томатна паста надає шашлику особливий аромат. Запашні трави прекрасно відтіняють смак м'яса. Для маринаду добре підійде базилік, естрада, майоран, орегано, розмарин, чебрець і шавлія. Шашлик за цим рецептом виходить соковитий, ароматний і дуже смачний! Спробуйте!

  • Свинина - 1 кілограм (м'якоть)
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Аджика - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
шашлик зі свинини з томатною пастою - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
шашлик зі свинини з томатною пастою - фото крок 2
М'ясо промийте і наріжте шматочками.
шашлик зі свинини з томатною пастою - фото крок 3
Додайте нарізану кільцями цибулю, подрібнену свіжу зелень, томатну пасту, аджику, гірчицю, олія, сіль і спеції за смаком.
шашлик зі свинини з томатною пастою - фото крок 4
Все ретельно перемішайте, розминаючи цибулю руками, щоб він пустив сік. Накрийте миску харчовою плівкою і залиште м'ясо маринуватися на кілька годин. Чим довше воно буде в маринаді, тим м'якше і ніжніше вийде шашлик. Мінімум потрібні два години, не менше.
шашлик зі свинини з томатною пастою - фото крок 5
М'ясо дістаньте і нанизати на шампури. Смажте над розжареним деревним вугіллям, періодично перевертаючи, поки шашлик рівномірно НЕ прожарітся.
шашлик зі свинини з томатною пастою - фото крок 6
Шашлик зі свинини з томатною пастою готовий.
шашлик зі свинини з томатною пастою - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти